2777
2789

سلام.خانما بچم ۸ ماهشه مشکلی هم نداره خدارو شکر ولی هرکاری میکنم نمیشینه.گریه میکنه و سر میخوره دراز میکشه هرکاری میکنم فایده نداره.کیا مثل منن یا قبلا اینجوری بودن .چیکار کردین بچتون خوب شد نشست؟

شاید واقعا نمیتونه یا دردش میگیره والله نمیدونم.

❌کاربر آقا هستم❌     روزی در وصیت نامه عالم بزرگی میبینند: کودک که بودم ارزو داشتم جهان را تغییر دهم.    نوجوان شدم و گفتم جهان خیلی بزرگ است! تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم.     جوان که بودم دیدم ان هم خیلی سخت است  بعدش تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم    پیرمردی بودم و تصمیم گرفتم خانواده را تغییر دهم دیدم نشد.        در استانه مرگ که بودم فهمیدم اگر از اول خودم را تغییر میدادم میتوانستم به همه اینها برسم...    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تو فامیل ماهم داشتیم بچه ای که اصلا نمی نشست تا وقتی که ديگه راه رفت بعد اون نشستنو شروع کرد

اخه همه میگن دیگه باید بشینه وگرنه پاش بلند میشه دیگه یاد نمیگیره 

بشونش جایی که پشتش سفت باشه دیوار یا روی تخت خودتون بشون پشتش بالش بذار بغلهاش طرفین دوتا بالش کیپ بدنش بذار 

حلوش بشین با اسباب بازی کتاب مشغولش کن

در طول روز پنح شش بار هربارم نیم ساعت اینحوری بکن بعد چند روز بالشها رو فاصله بده یواش یواش فاصله رو زیاد کن  

بشونش جایی که پشتش سفت باشه دیوار یا روی تخت خودتون بشون پشتش بالش بذار بغلهاش طرفین دوتا بالش کیپ ب ...

فاصله رو زیاد نده ها مپلا بعد از چند روز که بالش میپ بدنش بود

یه سانت فاصله بده بهد چند روز بکن دو سانت یواش یواش