2821
2789
عنوان

پدرم خیانت کرده

431 بازدید | 7 پست

بچه ها من پدرم وضع مالی خوبی داره، برای همین گاها پیش میاد خانوم ها از سر کار بهش گیر بدن و منو مامانم خیلی پیام های وحشتناکی از خانوم ها تو گوشیش دیده بودیم حدود چندسال قبل  ،

اما چون پدرم اصلا اهل این روابط نیست، کلا هیچ واکنشی نشون نمیداد.

چند روز قبل تو یه مهمونی دختر عمه ام بهم گفت که چندتا از دوستاش گفتند پدرم دوست دختر داره و زن صیغه کرده.

منم با خودم گفتم حتما از سر حسادت حرف دراورده اند.

ولی امروز ی یکی از دوستای صمیمیم گفت پدرتو با یه خانومی دیدم فکر کردم تو یا خواهراتی چون خیلی جوون بوده.

در صورتی که تو اون تاریخ کلا من یا خواهرم با بابام نبودیم.

مامانم فوق العاده به پدرم خوشبینه ،  دلم نمیخواد زندگی شون بپاشم . چون میدونم خط قرمز مامانم خیانته

و مطمئنم به طلاق ختم میشه.

خواهشا کمکم کنید که چه رفتاری نشون بدم .الان این چیزایی که شنیدم رو به مامانم بازگو کنم؟!

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگی که چی بشه؟ اون دخترو ول نمیکنه بلکه با فهمیدنتون گستاخ‌ترم میشه. بگذر والسلام بزار مامانت خودش ...

مامانم خیلی به پدرم علاقه دارد با عشق زندگی میکنند

دلم نمیخواد اگه خیانت کرده مامانم همین‌طور ادامه بده

اخه لیاقت شوو نداره😭

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
با بابات صحبت کن 

اخه چی بگم؟

بگم دوست دختر داری؟

مامانم خیلی به پدرم علاقه دارد با عشق زندگی میکنند دلم نمیخواد اگه خیانت کرده مامانم همین‌طور ادامه ...

باشه باز تو نگی بهتره! بلکه بابات پشیمون شد

اگه با بابات راحتی باهاش صحبت کن و اگه نیستی با شماره جدا به بابات پیامک بده بترسون که خانوادت رو در جریان این دختربازیت میزارم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی