2777
2789
عنوان

بچه های آبادان این خبر واقعیه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 66 پست
ن دیگ فقد اینا حقیقتو میگن ما بدیم همه فقد کشور ما گل و بلبل 

از اون گذشته نمی‌دونم این کلماتو کی یادشون میده یهو مثل موج میفته دهن همشون

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

عزیزم ما اگه امنیتمون تو خطر میفته از خودتحقیر های داخلیه که اجیر میشن از اون ور آب دانشمندای هسته ا ...

آها، آره اینو یادم نبود. بحز «ولی عوضش امنیت داریم» به استفاده از اصطلاح «خودتحقیر» هم علاقه زیادی دارند این جماعت. این دو تا رو ازشون بگیری محبورن سکوت اختیار کنند چون دیگه واقعا چیزی ندارند برای گفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشه یه عده میگن دشمن کجا بود ما دشمن نداریم تو یه خانواده خواهر و برادر و دادماد وعروس و پد ...

نمیخان بدونن .ایشالله  هیچ وقت گرفتار بی امنیتی نشن اون موقع می‌فهمن امنیت چی هست.یه ذره فقط یه ذره برن مطاله کنن اونایی که مردمو دارن اهم دشمن میکنن به هر بهانه ای سعی میکنن تو کشور آشوب ایجاد کنن چه نقشه ای برای کشور و خود مردم دارن اون موقع راحت این حرفا رو نمیزدن.مشکلات تو کشور هست و کسی منکر اون نیس ولی راهش این نیس که اینا پیش گرفتن .متاسفانه تعداد اونایی که کشور رو حاضرن به پشیزی بفروشن اونم به خاطر هیچ و پوچ کم نیستن.خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه.

وخدایی که در این نزدیکیست

نمیخان بدونن .ایشالله  هیچ وقت گرفتار بی امنیتی نشن اون موقع می‌فهمن امنیت چی هست.یه ذره فقط یه ...

👌👌👌👌ان شاالله

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

آها، آره اینو یادم نبود. بحز «ولی عوضش امنیت داریم» به استفاده از اصطلاح «خودتحقیر» هم علاقه زیادی د ...

به جاش شما چرت و پرت زیاد دارید بگید

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

امنیت چیه بابا تو اهواز شوهره سر زنشو برید تو خیابون گردوند اونوقت براش۸سال حبس زدن و اون پدره ک مبینا شریفی ........اینا چی ؟؟؟؟؟کلا جون ماها برای هیچ مسئولی ارزش نداره حالا شماها تا صبح نقد کنید یکی ازشون دفاع کنه چه فایده ای داره فقط روز به روزتر قتل و گرانی و فساد وتجاوز عادی میشه ولمون کنید شما رو به حضرت عباس

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...