2777
2789

بچها من خیلی زود عاشق شدم 

چهارده پونزده سالم بود

چهار پنج سال باهم بودیم خیلی ب هم نزدیک بودیم  تو این تاپیکم ک لینکشو این زیر میزارم قبلا توظیح دادم فقط یهو دلم براش تنگ شد شمارشو سیو کردم رفتم دیدم پروفایلشو(اونموقع ک با هم دوست بودیم من یبار داشتم شام درست میکردم تو آشپزخونه یه تیکه فوم پیدا کردم چاقو داغ کردم اسمشو رو فوم نوشتم عکس گرفتم براش فرستادم)حالا بعد دوسال و خورده ای دیدم اون عکسه پروفایله حقیقتا دلم گرفت🙁🥺

بیاید عکس پروفشو بزارم

این تاپیکم توظیح دادم چرا جدا شدیم اگه خواستید بدونید👇🏻👇🏻👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12369835/عکسشو-سر-سفره-عقد-کنار-یکی-دیگه-دیدم

شاید یادش رفته تو براش فرستادی،دیده تو‌گالریشه،گذاشته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتی لایک کن

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤
کسی نیس؟؟

واااا،مگه من آدم نیستم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شاید یادش رفته تو براش فرستادی،دیده تو‌گالریشه،گذاشته

عزیزم همچین چیزی غیرممکنه

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

بهت فکر میکنه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹