2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا....

32 بازدید | 1 پست

راستش من از یه طریق خیلی مسخره ای با یه پسری اشنا شدم خب همشهریمونه ‌‌.بعد این خیلی پیگیر بود هویتمو بدونه شماره دومم بود از وقتی گفتم فلانیم و اینا یه سره پیام میداد و از هر دری حرف میزد تا این که من گوشیمو عوض کردم بعد از این که راه اندازی کردم  حدودا چند هفته‌ای گذشته بود دیدم یه پیام خالی داده من نمیدونستم ایشونه بعد گفتم شما ؟ اول تظاهر کرد که نمیدونه کیم و اشتباهی پیام داده کم کم فهمیدم خودشه گفتم کاری داشتی و اینا ! گف نه  گفتم حالتو بپرسم😐 منم گفتم باشه پس یعنی الکی کنجکاو شدم که گف نه بعد پرسیدم پس چی دیگه جوابمو نداد تا نصف شب دیدم نوشته هیچی خدافظ🤔😐 بعد از صب دوباره سر صحبتو باز کرد و اینا نظرتون...

ارتباطی که هیچی ازش نمی تونی داخل اش نشی به نفعت ات هست اش

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .