2777
2789

تاپیک زده انگار زنه شوهرو پس زده وشوهرش بازبرگشته

دیگه خداداااند

زیاداینجارو جدی نگیرید وروان خودتون رو آزرده نکنید

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا گلم تو چرا اخه  خیانت بد دردیه اونم اونجوری😔

خیانت و نمیدونم ان شا الله کسی درد شو نکشه 

فقط میدونم خودم انقدر بدبختم که دوست پسرم باهام رابطه جنسی کامل داشته الانم ولم کرده من موندم .... 💔💔

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
خیانت و نمیدونم ان شا الله کسی درد شو نکشه  فقط میدونم خودم انقدر بدبختم که دوست پسرم باهام را ...

😔😔😔وای وای عزیزم چرا رابطه داشتی اخه بنظرم ازش شکایت کن اگ دختر نیستی 

به شوهر نمیتونه آدم اعتماد کنه چ برسه ب دوس پسر

😔😔😔وای وای عزیزم چرا رابطه داشتی اخه بنظرم ازش شکایت کن اگ دختر نیستی  به شوهر نمیتونه آدم ...

نه دیگ دختر نیستم 

هعی اینم از سرنوشت ما دارم میسازم و میسوزم .. 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
خیانت و نمیدونم ان شا الله کسی درد شو نکشه  فقط میدونم خودم انقدر بدبختم که دوست پسرم باهام را ...

برو شکایت کن ازش تا جاییکه میتونی موضوع شکایت رو‌به کسی نگو اگرم خانوادت متوجه شدن بگو با زور بوده فکر نکنم پشتتو خالی کنن یا اگرم میبینی شکایت سخته بدون کسی متوجه بشه برو ترمیم کن بهشم فک نکن اوووون لقشم کرده مرتیکه اشغال ع و ضی🤦‍♀️

بنظرم شکایت کن بلاخره باید زن اون بشی  بعضی از مردا واقعا کثافتن لاقل اون گوهی ک زدی و گردن بگ ...

گردن نمیگیره . میگه قبل من با کسی رابطه داشتی 

شکایت هم نمیتونم‌ 

سپردم به خدا .. قطعا چوب شو‌ میخوره