2777
2789
عنوان

غر زدن نشونه ی چه‌کمبودی در بدنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دستورات قرآنی رو که گفتم انجام بده. اصلا حساسیتت بی جا نیست. متاسفانه ساختار وجودی مرد تو مسائل ....حد و مرز ندارن. مادرش هم شرم و حیایی ندارن. کاملا مشخصه. مامان من متاسفانه مجردی داداشم اصلا رعایت نمی کرد. راحت لباس باز و تعویض لباس و ....

داداشم به شدت هرزه و هیز شد. من بعدها از دهن مشاور شنیدم دلیلش این بوده و کامل توضیح داد چرا.

بعدها مامانم در مورد بچه هام هم اومد رفتارش رو تکرار کنه محکم  جلوش رو گرفتم

راستی هر زمان که میتونی سوره نور بخون. عجیب گناههای جنسی و چشم رو کنترل می کنه

عزیزم دستورات قرآنی رو که گفتم انجام بده. اصلا حساسیتت بی جا نیست. متاسفانه ساختار وجودی مرد تو مسائ ...

حتما ممنونم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
عزیزم دستورات قرآنی رو که گفتم انجام بده. اصلا حساسیتت بی جا نیست. متاسفانه ساختار وجودی مرد تو مسائ ...

دقیقا من این مخرب هارو میدونم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
حالا این نی نی سایتهای بیشعور میگن میخوای رابطه مادر و بچه خراب کنی. پناه بر خدا. ولی تو همین نی نی ...

خودشون جای من بودن روانی میشدن چنین صحنه هایی می‌دیدند 

از اسم کاربریتون ؛حس خوب میگیرم ... یاد بچگی هام می افتم🥲 نمیدونم چرا کلا یبار اومدم بجنورد 🥲 ...

بله خاطره ی خوش

حتما کودکیتون اونجا بودید؟

خیر