2777
2789

خب من با کسی برای شناخت هم صحبت میکنیم 

این آقا دانشجو هستن وقت زیادی ندارن منم درکشون میکنم اما گاهی که بیکارن خیلی کم آنلاین میشه جوابمو خیلی دیر میده با اینکه بیکاره و واقعا این موضوع رو اعصابمه فکر میکنم اهمیت نمیده بنظر شما تمومش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونتون خاستگاری اومدن بعد درحال آشنایی هستین؟؟؟؟

چندوقته تومرحله آشنایی هستین

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اسی منزل هم دیگه میرین

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

من از اوا ک دیر ج میدن ان هستن و سین میزنن و جواب نمیدن بدم میاد

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
میگن همیشه زیاد پیگیر طرف نباشید  خودتو مشتاق نشون نده بیشتر از اون... در حد خودش اشتیاق نشون ب ...

من اصلا خودمو مشتاق نشون نمیدم اما فکر میکنم جواب ندادن یه نوع بی احترامی به طرف مقابله و خیلی ناراحتم می‌کنه 

بله خواستگاری امدن تقریبا دوماه زیاد نیست 

سنتی بوده دیگه؟

بنظرتون چندوقت برای شناخت کافیه؟

منم شرایطم مث شماست میخام بگم تاعید مجازی در شناخت باشیم ازعید به بهعد بیرون بریم منزلشون بریم اونابیان 

سنتی بوده دیگه؟ بنظرتون چندوقت برای شناخت کافیه؟ منم شرایطم مث شماست میخام بگم تاعید مجازی در شناخ ...

اره سنتی بود 

بنظرم شیش ماه تا یکسال برای شناخت واقعا لازمه

من اصلا خودمو مشتاق نشون نمیدم اما فکر میکنم جواب ندادن یه نوع بی احترامی به طرف مقابله و خیلی ناراح ...

اون جوابتو نمیده ؟

تو هم جواب نده ... آینه ای رفتار کن ... نه باهاش بدخلقی کنیا ...با خوشروییی