2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبین من رژیم غذایی میخواستم 

روزانه ۲ ساعت باشگاه میرم بدن سازی 

یک ساعت هم پیاده روی 

ولی وزنم شاید هفته ای نیم کیلو پایین بیاد. 

قد ۱۶۵ 

وزنم ۸۹ 

سنم ۲۴ 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

سلام خوبین من رژیم غذایی میخواستم  روزانه ۲ ساعت باشگاه میرم بدن سازی  یک ساعت هم پیاده ...

سلام هفته ای نیم کیلو خوبه چون شما احتمالا با وزنه تمرین میکنین و خبری از ورزش هوازی نیست

اگر بخوایین ماهیانه 4 تا 5 کیلو وزن کم کنید باید روزی حداقل 40 دقیقه هوازی کار کنید 

برای برنامه تشریف بیارید داخل ایتا

body building عکس یک خانوم روی پروفایل که داره با هالتر کار میکنه اونجا تو پی وی پیام بدید یکسری مشخصات بگیرم ازتون فرم بدنی رو بدونم برنامه رو بنویسم بدم خدمتتون

سلام خوبین من رژیم غذایی میخواستم  روزانه ۲ ساعت باشگاه میرم بدن سازی  یک ساعت هم پیاده ...

پیاده روی تنها اثری روی چربی سوزی نداره پیاده روی سریع اثر داره شما دچار استپ وزنی هم شدید اصول تغذیه رو رعایت نمیکنید 

سلام ممنون از تاپیک مفیدتون🌺

یه سوال داشتم: درسته که گودی کمر اگر اصلاح بشه چندسانت به قد اضاف میشه؟

من وقتی به دیوار تکیه میدم ، دستم بصورت مشت شده تقریبا از فاصله کمرم و دیوار یه کم به سختی ولی تقریبا رد میشه...ایا با این نشونه میشه گفت گودی کمر دارم؟

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
سلام ممنون از تاپیک مفیدتون🌺 یه سوال داشتم: درسته که گودی کمر اگر اصلاح بشه چندسانت به قد اضاف میش ...

سلام 

بله درسته با اصلاح گودی کمر با اصلاح زانوها میشه قد رو افزایش داد 

وقتی به دیوار تکیه میدید دلیل بر این نیست که گودی کمر دارید یا نه هستن کسانی که اضافه وزن دارن و کمرشون حجم بالایی داره و دستشون کلا رد نمیشه کسانی ام هستن لاغرن و دستشون راحت رد میشه از بین کمر و دیوار باید برید متخصص ارتوپد ایشون تشخیص بدن که گودی کمر شما گرید چنده بعد با تمرین و تغذیه مناسب اصلاح میشه صرفا اینکه دستتون رد میشه دلیلی بر وجود گودی کمر نیست 

سلام  بله درسته با اصلاح گودی کمر با اصلاح زانوها میشه قد رو افزایش داد  وقتی به دیوار ت ...

یه مربی بدنسازی تشخیصشون این بود که گرید اول یا همون مرحله اولیش هستم و گفتن اگه اصلاح بشه حدودا ۱ونیم الی ۲ سانت به قدم اضافه میشه...

یه سری تمرین دادن ولی خودم جدی نگرفتم و کلا اثری هم بنظرم نداشت...

شما چه حرکاتی پیشنهاد میدید؟

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
یه مربی بدنسازی تشخیصشون این بود که گرید اول یا همون مرحله اولیش هستم و گفتن اگه اصلاح بشه حدودا ۱ون ...

کلا با حرکات بدنسازی نمیشه اصلاح کرد اول باید بدن رو نرم کنید عضلات رو نرم کنید همون کاری که تو فیزیوتراپی انجام میدن شما باید برید زیر نظر متخصص ارتوپد ایشون برنامه بنویسن تشریف ببرید استخر و جکوزی و ایناها تا بدنتون نرم بشه یک اهن رو زمانی میتونی فرم بدی که بهش حرارت بدی وگرنه هیچ فرمی نمیگیره اسکلت بدن هم همینطور اول باید نرم بشه بعد تمرین های خاصی داره که اگر اشتباه انجام بدید ممکنه مشکلتون بدتر بشه یا اینکه اصلا جواب نده برای اینکار حتما تشریف ببرید متخصص ارتوپد کارای تخصصی این مدلی متخصص خودش رو میطلبه 

کلا با حرکات بدنسازی نمیشه اصلاح کرد اول باید بدن رو نرم کنید عضلات رو نرم کنید همون کاری که تو فیزی ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون جناب🙏🏻🌺