بدنسازی ورزشیه که عین تمام ورزشهای دیگه از یک سن و سالی به بعد نه رشد عضلانی میتونی داشته باشی نه قدرت نه پیشرفت چون بدن دیگه نمیکشه نهایت بدنسازی تا 50 سالگیه بعدش دیگه نمیشه عین قدیم بود و بله هرچی کاشتی پنبه میشه همش از بین میره فقط اگر ورزش بکنی میتونی یک مقدارش رو کم کنی
اینکه فرمودید خانوما بدنشون عین اقایون شده برای اینه که اشتباه تمرین کردن و مربیشون هم اشتباه برنامه بهشون داده کلا سیستم تمرینی خانوما با اقایون خیلی تفاوت داره اون خانوما عین اقایون تمرین کردن
اینکه قبلا کلی وزن کم کردید و پوستتون شل شد بخاطر این بوده پروتئین مصرف نکردید خیلی از اصول رو رعایت نکردید و به احتمال زیاد 20 کیلو رو خیلی سریع در عرض دو تا سه ماه کم کردید
ببنید پوست بدن عین بادکنک میمونه قبل اینکه بادش کنید سفت و محکمه وقتی باد میشه خالی میشه شل و پر چروک میشه
اگر افتادگی خیلی شدید باشه با هیچ ورزشی نمیشه اصلاحش کرد چون سه لایه ی پوست از بین رفته باید جراحی کنید پوست اضافی رو بردارن اما اگر خیلی شدید نباشه میشه با تمرین و رعایت تغذیه افتادگی پوست رو کمتر کرد ولی صد در صد نمیشه به حالت اول رسوند پوستی رو که افتادگی پیدا کرده
کلا مربی های خانوم خیلی از اناتومی سر در نمیارن مربی های مرد هم اناتومی خانوما رو اکثرا نمیدونن هر حرکتی توی باشگاه بدرد خانوما نمیخوره هردستگاهی بدرد خانوما نمیخوره خانوما بدنشون باید فرم ساعت شنی بگیره اقایون هیچوقت فرم ساعت شنی نمیگیرن چون استخون لگنشون به پهنی خانوما نیست و کمرشون به باریکی خانوما نمیتونه بشه
اینا رو گفتم که بدونید هر مربی مربی نیست هرکس صرفا هیکلش بزرگه پشت میز نشسته مربی نیست علم یک ادم اونو مربی میکنه
به هر روی من در خدمتم
قد وزن سن سایز استخون بندی رو بفرمایید
داخل نت سرچ کنید تیپ های بدنی اندومورف اکتومورف مزومورف در خانم ها
ببینید شبیه کدوم یکی هستید یا تلفیقی از کدوما هستید به من بگید تا برنامه بهتون بدم