2777
2789
عنوان

من چند ساله پریود نمیشم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ببخشید به نظرتون امکان داره به خاطر استرس و غصه پریودمون مقدار خونریزیش خییلی کم بشه  قب ...

بله استرس و غصه خیلی تاثیر داره ولی اگه چند ماه دیگه هم اینجوری بودی حتما بفکر درمانش باش اگر خواستی من کمکت میکنم گلم

دوستان من تو گنبد کاووس کلی دکتر رفتم بعد تو اردبیل و باز نا اومید نشدم تو شهر خودم پارس آباد کلی دکتر عمومی رفتم کلی متخصص اما جواب درست نگرفتم من از بچگی خانوادم پیگیر بودن درمان نشدم الا هم خودم باز بیشتر پیگیرم ولی خوب نشدم جواب هم نمیدن درست بهم اولین پریودم فقط یه بار تو 14 سالگی بود بعد هرچی دکتر رفتم درست نشد دارو گیاهی هم مصرف کردم بازم خوب نشد دعانویس هم رفتم هیچی به هیچی همه اینارو گفتم تا بدونین بیشتر راهو رفتم نمیخوام تو این سن برم آی وی اف و هزارتا جراحی دیگه 😭😭بخدا کلی تنه از خیلیا شنیدم بهم گفتن نازایی بدجور دلمو شکستن اگر کسی راه حلی چیزی داره لطفا بهم بگه