2777
2789

من چن ما پیش نامزد کردم البته عقد نه ، بعد راستش خوشم ازشون نیامد بهم زدم کنارش خوش نبودم دوسش نداشتم اشتباهمو قبول دارم باید اول راهش نمیدادم ولی اشتباه کردم خودشم دروغ میگفت ولی الان نفرین میکنه بابا من اشتباه کردم ولی قرار تاوان اشتباهمو با یه ازدواج اشتباه پس میدادم من همیشه براش  دعا میکنم صلوات میفرستم خدا یه بخت عالی تر سر راهش قرار بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ پسر ساده ایی

نجات پیدا کرده

چیه ازدواج 

اونم با ما خانومای پرحاشیه و غرغرو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همین که تا امام رضا رفته نفرین کنه ، یعنی ایشون مشکل روانی داره 

و تو شانس بزرگی آوردی ردش کردی و خدا خیلی بهت رحم کرده که همچین آدم سمی تو زندگبت نیومده 

نفرینشم به هیچ جات نمیخوره ، فقط اگه خسارت مالی دیده جبران کن و بهش پس بده و خیلی مودبانه و رسمی عذرخواهی کن بگو مناسب هم نیستیم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

نامزدی برای شناخته ، تو اشتباهی نکردی 

اصلا دیگه جوابش رو نده ، بلاک کن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
همین که تا امام رضا رفته نفرین کنه ، یعنی ایشون مشکل روانی داره  و تو شانس بزرگی آوردی ردش کرد ...

ولا ضرر مالی گفتم چن بار بهت میدم قبول نکرد خوب ادم سمی بود دروغ میگفت انگار مشکل داست دوسش نداشتم ردش کردم باهاش حالم بد بود بعد ما سنتی بود