2821
2789

ما طایفه ای دی وی تی داریم، ارث کلانی بهمون رسیده 

دقیقا از چی لخته خون بگم ؟؟

اگه تو بارداری باشه با آمپول کنترل میشه ،اگه ارثی باشع و شدید باید دارو خورد .

من رگ ران پام نارسایی پیدا کرده .

مادرمم حالش بدتره قرص نخوره دیگه واویلا 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما طایفه ای دی وی تی داریم، ارث کلانی بهمون رسیده  دقیقا از چی لخته خون بگم ؟؟ اگه تو بارداری ...

من جدیدا مبتلا شدم. بخاطر خوردن قرصهای هورمونی. الان دارو مصرف میکنم. میخواستم بپرسم پا تا همیشه واسه حرکت کردن مشکل داره؟ یا بعد سه الی شیش ماه مصرف قرصها حل میشه؟

من جدیدا مبتلا شدم. بخاطر خوردن قرصهای هورمونی. الان دارو مصرف میکنم. میخواستم بپرسم پا تا همیشه واس ...

یعنی قرص ها باعث شدن خونت لخته بشه؟ چه قرص های؟؟من تنبلی تخمدان دارم ،گاهی دکتر قرص هورمونی میده ،میخورم ،یعنی اونام تاثیر داره ؟.

دکتری که پیشش میری چه تخصصی داره ؟؟باید تحت نظر دکتر خون و آنکلوژی باشی ، اگه الان درد داری و پاهات اذیته باید صبر کنی و داروهات مصرف کنی ،قرص ریواروکسابان داده بهت؟ بعد یه دوره ۳ ماهه باید سونو داپلر بدی تا دکترت بگه دارو نیاز هست یا نه ؟

رگ های سطحی درگیر لخته شدن ،یا عمقی؟؟

من جدیدا مبتلا شدم. بخاطر خوردن قرصهای هورمونی. الان دارو مصرف میکنم. میخواستم بپرسم پا تا همیشه واس ...

مامان من خیلی شدید مبتلا شده ،بخاطر سقطی که داشت(خودمم سر سقط مبتلا شدم ) انقدر شدیدع که پاهاش کلا رگ هاش برجسته و کبود شدن ،چند قدم راه میره پاهاش باد میکنه و نمیتونه راه بره و درد میگیره .۳ ماه بستری بود بیمارستان 

ولی من کمتر بود ، ۹ ماه طول کشید تا لخته برطرف شد ،۴ روز هم بستری بودم 

یعنی قرص ها باعث شدن خونت لخته بشه؟ چه قرص های؟؟من تنبلی تخمدان دارم ،گاهی دکتر قرص هورمونی میده ،می ...

آره قرصها دلیل DVT هستند. دزوسپتیو، اسپیرونولاکتون و متفورمین میخوردم. دکترم فوق تخصص غدده.

رگهای عمقی درگیر شدن.

خیلیی ممنون ازت❤️

مامان من خیلی شدید مبتلا شده ،بخاطر سقطی که داشت(خودمم سر سقط مبتلا شدم ) انقدر شدیدع که پاهاش کلا ر ...

تو این ۹ ماه دوره برطرف شدن لخته‌، تا انتهای همون ۹ ماه درد پا بودش یا بهبود پیدا میکرد؟

آره قرصها دلیل DVT هستند. دزوسپتیو، اسپیرونولاکتون و متفورمین میخوردم. دکترم فوق تخصص غدده. رگهای ع ...

حتما یه نسخه برو پیش مختصص خون و آنکلوژی ، ببین چی میگه .

آره تو اون دوره پاهام درد میکرد ، ۴ شب هم بیمارستان بستری شدم ،اون ۴ شب مردم از درد پا .

مادرم ۲۰ ساله مبتلاست ،همیشه باهاش درد میکنه ،خیلی شدیده