2777
2789
عنوان

دزدی مامور پست

293 بازدید | 13 پست

بسته ای که جایزه بوده رو ۶ دی زدن به گیرنده تحویل داده شده ولی بسته ای نیومده مامور پستم میگه گم شده بعد چن روز گفته پول بدین بیارم بستتونو ولی کاغذاش پاره شده کاغذ نداره چطوری میشه پیگیری کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین مامورای پست رو منطقه شهرک غرب داره، بسته ها رو نمیارن الکی میگن رفتیم گیرنده نبود، هر سری مجبوریم بریم اداره پست ، سری قبلم یه چیزای از اصفهان سفارش دادم اومد که همه خرد و خاکشیر بود توش الان پیگیرم، واقعا چه مرگشونه نمیتونن یه لقمه نون حلال ببرن سر سفرشون 

کلا اونی که بسته رو ارسال کرده کلاهبرداریه سر منم اومد تاپیکشم زدم پول نده نگیرش

نه حتی کد رهگیری دادن من پیگیری کردم بسته رو ماموره برداشته و میگه پول بدین تا بدم در حالی ک ما اصلا پول نداده بودیم

یه پیج استوری گذاشت که هر کس جواب اینو بده یه کیلو خرمای کبکاب رایگان  میدم. منم همینطوری جواب دادم.  درجا  بهم گفت برنده شدی آدرس... بده برات بفرستم. من دادم

بعد یه هفته مامور پسته  زنگ زد  بستتون رسیده آدرس  دقیقو بفرستین. منم پرسیدم هزینه داره؟ گفت آره ۳۵ هزینه ارسالش پول بسته هم ۱۰۰و خورده ای😒 باید پرداخت بشه. فکرشو بکن! ۱۵۰ بدی یذره خرما! تو شهرمون کیلو ۴۰ تومنه. زنگ زدم به صاحبش گفتم مگه شما نگفتی رایگانه 

گفت شما پرداخت کنید شماره کارت بدین من پولو بهتون بر میگردونم. گفتم والا من اعتماد ندارم. اگه رایگان بود به اداره پس میگفتین هزینش برداخت شده. فقط هزینه ارسالو بگیرین.

گفتم برش میگردونم. طرف سوخت گفت اینطور که من باید هزینه پست دوبرابر بدم...

منم زنگ زدم به مامور پست گفتم برگشت بزنید

ولمون کن 

یه پیج استوری گذاشت که هر کس جواب اینو بده یه کیلو خرمای کبکاب رایگان  میدم. منم همینطور ...

از ما اصلا پولی نخواستن این ماموره رفته یه هندزفری جدید خریده پول اونو میخواد بگیره ازمون. طرف اصلا فک نمیکرد پیگیر شیم

نه حتی کد رهگیری دادن من پیگیری کردم بسته رو ماموره برداشته و میگه پول بدین تا بدم در حالی ک ما اصلا ...

خب .خود ارسال کنندش  گفته هزینه رو درب منزل بگیرین. یه روشه برا اینکه جنساشون فروش بره. آدمو میذارن تو منگنه

ولمون کن 

از ما اصلا پولی نخواستن این ماموره رفته یه هندزفری جدید خریده پول اونو میخواد بگیره ازمون. طرف اصلا ...

ببین عزیزم خود فروشنده هم بمن گفت هدیه و رایگانه! کلکشونه  به اداره پست میگن هزینه پرداخت درب منزله ازش بگیرین. اینطوری محصولاتشونو بزور میفروشن

ولمون کن