من رژیم چاقی صدبار گرفتم و رها کردم حس میکنم معدم گنجایش نداره ولی دراصل بخاطر این بود که خودم نمیخواستم و مامانم مجبورم میکرد. ولی الان که خودم تصمیم گرفتم هیچوقت رهاش نمیکنم. شماهم اگه تصمیم خودته اصلااا رهاش نمیکنی مطمئن باش
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلاممم چقدر خوبه حتما ادامش بده من خودم از مرداد شروع کردم و از وزن ۹۱ به وزن ۷۵_۷۶رسیدم الان ...
سلام عزیزم. خوبی؟ من زور دهم رژیمم هستم. هر روز ورزش کردم. هر روز کالری شماری کردم. روز پنجم ترازو منو کمتر از وزن اولیه نشون میداد و روز دهم تقریبا هم وزن روز اول هستم! تجربه مشابهی داشتی عزیزم؟ آب هم زیاد می خورم.
بی شخصیت خودتی @نی_نی_یار_شب تاپیکی که قفل کردن توهین کردن ببینید
بیا دوست باشیم نظرمون با هم فرق می کرد باید مهربون تر به همدیگه می گفتیم. تاپیک خودتو قفل کردی می خواستم برات پیام بذارم که نتونستم. آشتی آشتی تا روز بهشتی؟ ما آدما به هم خوبی نکنیم دنیا سرد می شه خودمون یخ می زنیم. باشه دوست نازم؟