2777
2789
عنوان

از وقتی کات کردیم....😑🥲

97 بازدید | 7 پست

از وقتی باهام کات کرده خیلییی موفق شده اصلا یه چیز عجیبی

با من بود میفهمیدم یکم باهوشه و این چیزا ولی خب همیشه درس و این چیزامون باهم بود الان بعد کاتمون از دانشگاه رفت مث اینکه چهارتا زبون بلد بوده تو یه شرکت استخدام شد هم خونه داره هم ماشین دو ماهی هم یه بار ایران میاد🥲 چه شانسیه من دارم

البته یکی از دوستاش همون اوایل که کات کردیم گفت بهم که نمیخوام خیلی توضیح بدم ولی علیرضا خیلی عاشقته که الان اینجاس ولی خب من اون موقع چیزی نمیدونستم الان یه سالم هست کات کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما براي كات دليل داشتي ديگه حتما ، تو يه رابطه خيلي موارد هست به استعدادش تو زبان و پول ربطي نداره ، اخلاق و شرف و تفاهم اينجور چيزا مهمه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب شما براي كات دليل داشتي ديگه حتما ، تو يه رابطه خيلي موارد هست به استعدادش تو زبان و پول ربطي ندا ...

پارسال خیلی اذیت بودم بخاطرش ولی امسال بهش فکر میکنم دلیل منم خوب نبود واس کات

اون رو اینکه با پسرای دیگه حرف میزنم دست میدم حساس بود منم دیدم داره محدودم میکنه کات کردم

پارسال خیلی اذیت بودم بخاطرش ولی امسال بهش فکر میکنم دلیل منم خوب نبود واس کات اون رو اینکه با پسرا ...

خب اگه شكاك بُوده و يا محدود ميكرده بعدا ممكن بُود واقعا اذيت شي 

البته اينطور كه معلومه دانشجو بودين و سن هاتون كم بُوده ، ممكنه شكاك نبوده و صرفا جو گير بُوده كه مثلا رو عشقم غيرت به خرج بدم ( همون تعريف غلطي كه از غيرت تو آقايون هست )

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹