2777
2789

بچه ها شرایط ما خیلی بده حالا بابام قرض زیادی هم بالا آورده و آجیم دیروز تماس گرفتم بچه گریه می کرد طلب کاره اومده دم در داد و بی داد کرده

به پسر عموم تماس گرفتم گفتم بهم پول قرض میدی گفت جوابم جوابیه که به خواستگاریم میدی😐😐😐😐

از طرفی هم قرض بابام زیاده خیلی هم پیره طلب کارآموزی ازش چک داره امروز صبح به مادربزرگم گفتم گفتش پسر عموت آدم‌ خوبیه یه طورایی داشت می گفت بگو بله

پسر عموم ۳۴ سالشه و طلا فروشه مغازه فرش فروشی هم‌تو راستاش داره ولی خودش پشت طلا فروشیه قدیم عروسی کرده طلا گرفته 

حدود ۱۳ سال ازم بزرگتره ولی به خاطر شرایط بدم جرعت کرد ازم خواستگاری کرد بار اول ردش کردم بار آخر هم به بابام گفته بود

دیروز گفت هم قرض های بابات میدم

هم براش یه جای بهتر می گیرم به اسم خودت

همخرج تحصیل خواهرت رو

مادر بزرگم ( مادر بزرگ خودشم هست ولی پیش‌ ماست) باید پاش عمل شه گفت خرج عملش میدم

دیگه چی می خوای

خیلی باهام مادی حرف زد مگه فقط از ازدواج آدم پول می خواد؟

از طرفی هم برای خواهرم هم‌ خوبه خودم هر چی مشاوره میدم بازم کم میاد ولی اگه خرج تحصیل خواهرم رو بده می برمش یه مدرسه بهتر

شما بگید بهم

راستی خودم رشتم پزشکیه ۲۰ سال و ۸ ماهمه

پسر عمم طلا فروشه مغازه فرش فروشی هم داره 

و البته بگم که همه چی هم داره ولی عموم وقتی ما بدبخت بودیم با ما قهر کرد تا آشتی کردیم پسرش خواستگاری کرد تازه پسر عموم گفت خودش به بابام گفتهکه آشتی کردیم

بچه ها از طرفی حالم از پسر عموم بهم می خوره وقتی پیششم حالت تهوع می گیرم ولی به خاطر بابام و خواهرم و مادربزرگم بگم بله

بچه ها خواهرم خیلی برام مهمه مثل دخترمه

راهکار بهم بگید اگه میشه

چرا از خواستگارت پول قرض میگیری؟ یکمم فکر کنی میبینی کارت عاقلانه نیست اصلا!!!! 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادی باهات حرف زده ولی دوست داره که راضیه اینهمه برات هزینه کنه که تو بله بگی البته حست بهش اگه بد باشه رو نمیدونم چی بگم اما حداقل یه مدت وقت بزار بشناسش باهاش ارتباط بگیر شاید خوشت اومد ازش