2777
2789
عنوان

تجربه من از سزارین و کولیک

296 بازدید | 34 پست

امروز 15 هست و بچه من یک ماه شد. قبل این که برم از ساعت 10شب ناشتا بودم ساعت 4 رفتم و موقع رفتن یه چای نبات داد مامانم که چسبید برای سزارین بعد مراحل اداری و کاغذ بازی رفتم برای سوند . قبلش ان اس تی رو گوش دادن بعد گفت اگه جیش داری برو این لیوان مخصوص ازمایش پر کن سوند رو که گذاشت اصلا درد نداشت فقط قدر سی ثانیه اضافه بودنش حس میشه:/ بعدش بردنم طبقه اتاق عمل گفت رو تخت پاهات رو دراز کن و بشین بعد بهم بی حسی زدن که اصلا حسش نکردم موقع عمل بهم حمله عصبی دست داد چون قبل عمل یکم از شوهرم عصبی بودم که برام دارو زدن مخدر بود و من بازم میخام برم بگم از اون بهم بزنن بعد تو ریکاوری بهم پمپ درد و یه سرم دیگه زدن و شکممو هم ماساژ دادن چون بی حس بودم درد نداشت و مور مورم شد و فقطحواستون باشه پمپو تا یکم دردتون گرفت استفاده نکنید ک زود تموم بشه من اینکارو کردم مجبور شدم شب شیاف بزارم دوتا موقع پایین اومدن از تخت اسونه فقط کافیه که نترسین یکم درد داره ولی کمه بعدش زیاد راه برید یه سرمم میزنن که رحمتون زود جم بشه اونم درد داره من بخیه هامو کلا یکی دوبار شستم و خشک کردم و عفونت هم نداشتم و روز 15 روزگی بچه کشیدمشون بعد سزارین یکم درد داشتم ولی میتونستم بعد تقریب 24 ساعت کارامو خودم بکنم که ناز میکردم و میکنم ک هوامو داشته باشن و بیمه تکمیلی پول عمل سزارین رو کامل تا سقفش میده اگ سزارین اختیاری هستین بدونین

درباره کولیک بچه ها همه دارند و بستگی به تحمل بچه داره صدای اب سشوار و جارو برقی کمک کنندس ولی قنداق کردن شب خیلی معرکس تاپیکای قبلیو ببین من همش بچم بردم دکتر ولی هیچی مثل قنداق نبوده از  شب تا یک ساعت پیش خاب بود و بهترین شربتی که میشه داد بی بی کولیک باریج هست

سزارین اختیاری تکمیلی کامل پولشو داد؟

هیچ نامه ایی دال بر انتخاب سزارین نداشتی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه انشاالله همیشه نی نی سالم باشه

همونطور که گفتی بستگی به تحمل بچه و شدت کولیک داره 

من دختر اولم تحملش زیاد بود ولی کولیکش وحشتناک بود 

قنداق میکردم ولی یه ساعت بعد پاهاش بیرون بود🤣🤣🤣

از بس تکون میخورد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مبارک باشه عزیزم من بیمه هستم ولی تکمیلی نه نمیدونی شرایطش چیه؟آیا میتونم بیمه تکمیلی شم؟

شما بچه سومته؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مبارکه انشاالله همیشه نی نی سالم باشه همونطور که گفتی بستگی به تحمل بچه و شدت کولیک داره  من ...

دخترمو مامانم قنداق میکرد شبا جیییییغ میکشید دستاشو میخواست😀

دیگه از زیر بغل قنداقش میکردیم😆

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
نه دختر من یکم گریه کرد بعد دید جاش خوبه اوکی شد

عزیزم😍

تو بیمارستان عادت کرده بود انگشت میمکید

با یه حالتی نصفه شب دستشو میکشید و جیغ میزد که انگار داشت ناسزا میگفت🤐😅

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
مبارک باشه عزیزم من بیمه هستم ولی تکمیلی نه نمیدونی شرایطش چیه؟آیا میتونم بیمه تکمیلی شم؟

اگ شوهرت کارمند نیست بیمه دی پارسیان انجام میدن ولی باز بپرس و مطمیین شو که سزارین رو قبول میکنن