2777
2789
عنوان

از تنهایی خسته شدم! 😭😢😥😩

256 بازدید | 19 پست

آخه چرا همه آهن پرست شدن؟! دنبالِ پول و ثروت آدم هستن! 🙄🤔 دیگه هرکی میگه دوست دارم تنم مثل بید میلرزه...! منم در جواب میگم‌:  قربونه شما برم من..! بوش میاد کافیه... 😶😶😶🤐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثه این میمونه بگی همه دنبال اکسیژنن خب ضروریه الان اگه پول نداشته باشی رابطه خوبی رو هم تجربه نمیکن ...

خب بنظر شما گیرم فردی تا اخر عمرش پولدار نبود 

ته پولش در حد اجاره کردن خونه بود

حق این ادم مجرد به گور شدنه؟

مثه این میمونه بگی همه دنبال اکسیژنن خب ضروریه الان اگه پول نداشته باشی رابطه خوبی رو هم تجربه نمیکن ...

الان نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد. نگفتم پول ندارم.!!! زیاد دارم که زیاد داشتنش کار داده دستم. 😏😔

کسی با شما نبود به خودت نگیر. پششششم... 

از نحوه جواب دادنت متوجه شدم که حدسم درباره ات درست بود، تک تک کلمات تاپیکت داد میزد که منظورت چیه؟! پشممم هم خودتی...اینجا سایت زنان و بارداریه ، بازار برای امثال تو کساده ...! 

بزار عرق ورودت به نینی سایت خشک بشه 🤣

😂😅🤣

آنچه هستی باش ن آنچه مینمایی💪            امروز همان فرداییست که دیروز نگرانش بودیم 🌹در لحظه وبا نگاهی به آینده، هدف مند و امیدوار زندگی کنیم 👌
حالا برای چی درخواست دوستی دادی؟!  خیلی بدبختی به خدا ...! ریپ نزن که حالمو بهم میزنی

🤔

آنچه هستی باش ن آنچه مینمایی💪            امروز همان فرداییست که دیروز نگرانش بودیم 🌹در لحظه وبا نگاهی به آینده، هدف مند و امیدوار زندگی کنیم 👌