2777
2789
عنوان

معلمایی که با ازمون استخدام میشن....

485 بازدید | 53 پست

معلمایی که مثلا با ازمون اردیبهشت قبول میشن از پاییز میرن سرکلاس؟ یا پاییز سال دیگه میرن؟

دوره مهارت اموزی چند ماهه براشون برگزار میشه؟

ممکنه بفرستنشون روستا؟ اگه بفرستن خودشون سرویس رفت و امد میذارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیل های ما قبول شد پاییز همون سال رفت سرکار س ماه اولم حقوق نمی‌دن تا حکم بیاد بعد مال س ماه باهم واریز میکنن اینو انداختن روستا ولی ی مینی بوس گرفتن برا رفت و آمد ولی حقوق اونایی که روستا ن بیشتره یکم بخاطر هزینه رفت و آمد 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

از مهر میرن سر کار ؛ دوره مهارت آموزی آنلاینه. روستا هم ممکنه باشه تا جایی که من دیدم خودتون باید چند نفر بشید و سرویس بگیرید 

از ۹۳ خواننده خاموش بودم . امروز شیطون گولم زد و کاربری زدم 
یکی از فامیل های ما قبول شد پاییز همون سال رفت سرکار س ماه اولم حقوق نمی‌دن تا حکم بیاد بعد مال س ما ...

بسلامتی مبارکش باشه 

بعدا میشه از روستا به شهر منتقل شد؟ یا بری مدارس نمونه و تیزهوشان؟

بسلامتی مبارکش باشه  بعدا میشه از روستا به شهر منتقل شد؟ یا بری مدارس نمونه و تیزهوشان؟

آره چند سال اول تدریس اینجوری تو روستایی والا ب من گفت قراره کاری کنن دیگه خانوما روستا نرن سخته براشون همین شهر بمونن حالا معلوم نیست کی اجرایی بشع

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪