2777
2789

ی ساعت پیش ازعقددخترخاله م میومدیم صدای آهنگ زیاد بود اصلا صدای خواهرمو نشنیدم ک میگفت جلوت چاله ست. چندنفراونجا بودن بابدبختی ماشینو درآوردن.چون تو روستاییم ممکنه به گوش شوهرم برسه.بنظرتون خودم بهش بگم یا نه؟ب بچه هام گفتم شما ب باباتون چیزی نگید خودم بهش میگم. چ جوری بگم ک ناراحت نشه؟میترسم دیگه ماشین نده دستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خداروشکرصدمه ندید.الان خوابه صبح ک بیدارشد بهش چی بگم؟

بگو راستی دیشب یادم رفت بهت بگم داشتیم میومدیم اتافقی تاریک بود ندیدم یه چرخ ماشین رفت توچاله گیر کرد بگو باز خوب بود اون موقع شب یکی دونفر بودن کمک کردن درش آوردبم ولی ماشین هیچیش نشد خداروشکر 

دیگه خودت قلق شوهرتو بهتر میدونی

من ابنجور وقتا مظلوم میشم دلش نمیاد چیزی بگه کلا شوهرم تو اینجور مسائل زیاد حساس نیست اصلا

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم