2777
2789
لرز نگیره ؟ پاشویه 

نه نمیگیره فقط اب باید ولرم باشع 

لباس بچه رو هم کمک کنین تا تبش پایین بیاد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
نداریم الان شربت هم نمیاره پایین 

دیکنوفناک نداری؟درجا میاره پایین

اگه نداری باز تب داره پاشویه کن 

اونم خیلی تاثیر داره

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش دو سال ببعد ان شالله احتیاج نشه وای دیگه شربت باید داد 

چون بچه اولمه تجربه ای ندارم از شربتش🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خواهش میکنم گلم، من بچه هام خیلی مریض میشن دیگه خودم ی پا دکتر شدم    

ان شاالله هیچ‌وقت مریض نشن من همین هفته پیش ک بچم ب شدت مریض بود نشستم گریه کردم😂

دقیق هست ؟ چه قیمتی ؟

اره دقیقه

دکترا هم تو مطب از همین استفاده میکنن

من ۶۰۰خریدم چندماه پیش

البته من هم دیجیتالی هم جیوه ای هم تو خونه دارم

اگه حس کنم یکی اشتباه نشون میده با اون یکی ها هم امتحان میکنم

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
منم بچه اولمه من بیشتر شیاف میزارم 

منم شیاف میزارم وقتایی ک مریض شه اصلا قطره نمیخوره 

الانم تبه بهش قطرع دادم بالا اورد 

ولی خداروشکر مریض نیست احتمالا میخواد دندون در بیاره 

دیجیتال میگن دقیق نشون نمیده و جیوه ای هم خطر شکستن داره 

عزیزم من امتحان کردم تو یه زمان مشخص هم با دیجیتال تب رو گرفتم هم جیوه ای ندود ۸ دهم دیجیتال کمتر از جیوه ای نشون میده

ان شاالله هیچ بچه ای تب نکنه من از تب بچه ها متنفرم و خاطره خوبی ندارم

اره عزیزم از کالا پزشکی خریدم

شهرمون کالا پزشکی ندارع مگ برم مرکز استان بخرم🙁

تب ۳۸ درجه تشنج میکنه؟؟🥺🥺من فک کردم ۴۰ به بالا تشنج میاره

نمیدونم دلیلش تب بود یانه 

ولی اون موقع چندین بار تشنج کرد 

سه ماه پیش بعد سه سال داروهاشو قطع کرد دکتر🥺