2777
2789
عنوان

مردک بی‌شعور

235 بازدید | 11 پست

ما تو بازار فارکس تریدریم و من مغز متفکر گروهم بیشترین وقتمو گذاشتم کامل یاد گرفتم یکی از هم گروهي هام البته خارجه من مثل خواهر کوچیکش میدونه اصلا به خودش زحمت درست حسابی نداده استراتژی یاد بگیره امروز سه سری گفت تماس بگیریم شما سیگنال بده 

منم صبح سیگنال دادم تو سود بود بعد ظهر و شب هم باز گفت تماس و سیگنال که خداراشکر ضرر کرد من ربات نیستم که مغزم ترکید پرو پرو برگشته میگه صبح زود ۵ صبح بیدار بشید ترید بزنیم بازار خوبه چون من تریدر خوبیم خودش هیچ گوهی بلد نیست بیا برو گم شو بابا 

آدم یکم رو میده چقدر از خویی آدم سواستفاده میکنن 

اگه اینستا داری فالوت کنیم بنز و bmw دار شیم 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بگو برام مقدور نیست

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو برام مقدور نیست

ببین این همه سیگنال دادم اگه آدم بود درصد میداد منم دیدم هیچ گوهی فقط میناله در حالی که آلمانه اونجا شغل هست پول کار هست منم از قصد دیگه سینگال خوبی ندادم ضرر کنه مگه قرار بع بقیه تکیه کنه