2777
2789
عنوان

دیگه بریدم میخوام جداشم کمکم کنید

97 بازدید | 10 پست

خسته شدم تاکی خدا منو نمیبینه 

۲۷سالمه یازده ساله ازدواج کردم بادوتا بچه الان موندم چیکارکنم قبلا خیانت میکرد الان هرشب پای بساط مشروبه هرکاری دلش میخوادمیکنه آبرو برام نذاشته خودم دارم کارمیکنم خرج خودمو در میارم فقط بخاطر شرایط خانوادم تا الان موندم شما باشید چیکارمیکنید با یه آدم دائم خمر برم دردمو به کی بگم داداشاش از خودش بدترن قبلا اینجور نبود الان تا چیزی میگم میگه زیر فشارم حالم از خودم بهم میخوره که روز اول چشامو باز نکردم سطح خانوادیگشو ببینم جدا بشم حرف مردمم نابودم میکنه اینجا یه شهر کوچیکه هیچ پس اندازی ندارم بتونم برم از اینجا کمکم کنید

این کاربری دوممه تازه وارد نیستم عضویتم سال ۹۷بوده ،،،عشقم بچه هامن و آقامون،، آقامون خوبی هم داره بدیاشم زیاده ولی خوبیاش بدیاشو میپوشونه ،، هرروز اینجا پلاسم و خونه بابام 😂😂 

عزیزم واقعا ناراحت شدم با خودشون منطقی حرف بزنید

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا ناراحت شدم با خودشون منطقی حرف بزنید

منطقی با یه آدم مست چطور میشه

این کاربری دوممه تازه وارد نیستم عضویتم سال ۹۷بوده ،،،عشقم بچه هامن و آقامون،، آقامون خوبی هم داره بدیاشم زیاده ولی خوبیاش بدیاشو میپوشونه ،، هرروز اینجا پلاسم و خونه بابام 😂😂 
هی خواهر منم دوست دارم طلاق بگیرم ولی شرایطش ندارم

من یازده ساله فقط دارم عذاب میکشم همه کاری براش کردم

اگر خونه ماشینی داره گولش بزن بنامت کنه...اگر نه حتما برای خودت درآمد و شغل جورکن یکم پس انداز کن تا ...

پولشو فقط خرج عیش و نوشش میکنه یه هزاری هم به نامم نمیکنه خیلی زرنگه اگه بدونی چه کارا براش کردم ولی نمیبینه 

حرف که فقط حرفه ولی در عمل ....فقط خدا بهت صبر بده

خدا تا الان صبرمنو ندیده برام هیچ کاری نکرده خسته شدم

خدا تا الان صبرمنو ندیده برام هیچ کاری نکرده خسته شدم

بعضی وقتها منم این حس دارم ولی خوب چکار کنم مجبور صبر کنم جون بد میشه نه پشوانه نه پس انداز نه استقال

دلم یک حال خوب میخواد