2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعاااا قبل ازدواج خودم قبل ازدواج بود 

آخه یه خانمی بود به عشقش نرسیده بود. و ازدواج کرده بود و میگفت الان عاشق شوهرم هستم. با اینکه به اون عشقش نرسیده بود....

با عشق ازدواج کردن شیرین ترین چیز در دنیاست عشق بعد از ازدواج وجود نداره….عادت و دوست داشتن معمولیه ...

اما پایدارتره این مدل ازدواج .. عشق قبل ازدواج دو نوع داره..  در گذر زمان یا عشق میمونه.. یا میشه نفرت

آخه یه خانمی بود به عشقش نرسیده بود. و ازدواج کرده بود و میگفت الان عاشق شوهرم هستم. با اینکه به اون ...

اولا تو هر مورد استثنا هست

ثانیا بعد ازدواج عادت می کنن به هم و دیگه وقتی با یکی همش تو ی خونه ایو اینا بهش عادت می کنی 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
اولا تو هر مورد استثنا هست ثانیا بعد ازدواج عادت می کنن به هم و دیگه وقتی با یکی همش تو ی خونه ایو ...

چه بد ....آخه فک کنم باید بدون عشق ازدواج کنم. حسرت به دل میمونم اینجوری

اما پایدارتره این مدل ازدواج .. عشق قبل ازدواج دو نوع داره..  در گذر زمان یا عشق میمونه.. یا می ...

پایدارتره چون آدم‌هایی با افکار سنتی ازدواج سنتی دارن

جسارت طلاق گرفتن ندارن 

به قول قدیمی های میسازن و میسوزن

و اون عشقو هیچوقت تجربه نمیکنن

پایدارتره چون آدم‌هایی با افکار سنتی ازدواج سنتی دارن جسارت طلاق گرفتن ندارن  به قول قدیمی ها ...

نه بابا طلاق الان به اندازه همون ازدواج مرسوم هست 

اون مال قبلا بود با گیس سفید باید از خونه شوهرت میرفتی بیرون  

چرا خب مگه مجبوری 

نه به عشقم نرسیدم و نخواهم رسید. تقدیرم اینجوری بوده. خیلی سخته فراموش کردن. خیلی . دیگه به درد دوری عادت کردم نمیخوام غمش رو هم مثل خودش از دست بدم. واسه همین دارم عذاب میکشم. به کس دیگه ای هم نمیتونم فکر کنم. توی برزخم