2777
2789

تو تاپیک دیشبم هست که پسرعموم باهام رابطه داشت و وقتی حسابی استفاده هاشو ازم کرد رفت بایکی دیگه  اتفاقی دیشب دستم خورد یه پیامی واسش فور زدم و گفت تکرار نشه و بلاکم کرد و تا صبح باخدا حرف زدم و خواستم تقاص کارشو پس بده

خلاصه امشب بهم خبر رسید یهو امشب آپاندیسش میگیره و عمل میشه و هنوزم بهوش نیومده  خیلی دلم میخاد خوب شه ولی هرکار میکنم نمیتونم ببخشمش هنوزم قلبم از کارش درد میکنه💔

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپاندیس چیزی نیست خوب میشه پرقدرت تر و لاشی تر از قبل به عشق و حالش میرسه من ففط دلم واسه مامانت سوخت این وسط که پسر جاریش از دخترش انقدر سواستفاده کرده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

آپاندیس چیزی نیست خوب میشه پرقدرت تر و لاشی تر از قبل به عشق و حالش میرسه من ففط دلم واسه مامانت سوخ ...

مامانم از هیچی خبر نداره و خودش و جاریش عاشق همن این وسط فقط من حالمبده

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲

سلام شبتون بخیر 

تاپیک هاتون رو خوندم و متوجه شدم روح تون آشفتگی زیادی داره نفرین‌های مادرتون یا دوست شدن با جنس مخالف و بعد بهم خوردن رابطتون میدونم الان خیلی ناراحت هستید اما برای یه بار هم که شده با خدا دوست بشید سعی کنید نزدیک بشید یه جورایی زندگیتون رو بندازید تو کانال خدا کارهایی که دستور داده رو آنجام بدید و کارهایی هم که گناه هستند سعی کنید کمتر انجام بدید مطمئنم آرامش میاد سراغتون

@archive_ostad_shojae

اگر اینا دارید یه سر به این کانال بالایی بزنید خیلیی بیشتر کمکتون میکنه