2777
2789
عنوان

تحویل زمین برای فرزند اوری

1635 بازدید | 30 پست

اول از همه بگم من مجردم 

اما این روزها واقعا میبینم خیلیا تو فضای مجازی برای فرزند سوم اقدام میکنن

خدایی برام عجیبه تا چند وقت پیش بیش از دو فرزند تو خانواده های امروزی نمیدیدم 

آیا واقعا برای زمین اقدام به بچه میکنن 

اصلا آیا زمین واقعا رایگان میدن

🤐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا عقل داده توی این وضعیت برای زمین بچه بیاری 

من اگه ازدواج کرده بودم فکرشم نمیکردم 

اما یه خواهر متاهل شاغل دارمکه دوتا بچه شو به ما میده نگه داریم.. تو فکرم باز نره به فکر بچه.. پدرمون دراومد   

حالا کاش اونقدر باشه ک تامین کنه ۳ تا بچه رو

ن اینایی ک تو سایت میگن مستاجرن با درامد ۱۰ تومن

و زندگی سختتتت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظرم بزرگ کردن و به جای رسوندن اون بچه اونم اینجا ارزش نداره و هزینه هاش چند برابر یه زمینه

دقیقا اصلا بحث مالیو کار ندارم.. جامعه جوری شده که مشکلات روانی و اعصاب زیاد شده.. باید بتونی فرزند سالم داشته باشی و از پسش بربیای.. چجور میشه از پس چند تا بچه براومد 

دقیقا اصلا بحث مالیو کار ندارم.. جامعه جوری شده که مشکلات روانی و اعصاب زیاد شده.. باید بتونی فرزند ...

البته بعضی ها هستن میارن و واقعا در حق همشون پدر و مادری میکنن ولی خوب متاسفانه هستن کسایی که فقط بدنیا اوردن 

یا علی

البته بعضی ها هستن میارن و واقعا در حق همشون پدر و مادری میکنن ولی خوب متاسفانه هستن کسایی که فقط بد ...

والا پدر مادرای زمان ما که راحت میگرفتن این شدیم.. دیگه ببین چخبره بعدا

یه سالی یه آقایی به مردم گفت بچه بیارید نفری یک میلیون تومان بهتون جایزه میدم .من اون  سال یه منطقه حاشیه ی شهر تدریس میکردم  . مدیر میگفت برای ثبت نام کلاس اول که مادرا با بچه های کلاس اولیشون اومدن همه از دم باردار بودن   

الان اون بچه ها فکر کنم حدود  نه یا ده ساله باشند و اون جایزه هم به پدر و مادراشون  ندادن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

یه سالی یه آقایی به مردم گفت بچه بیارید نفری یک میلیون تومان بهتون جایزه میدم .من اون  سال یه م ...

خب منم از این تعجب دارم.. که وقتی یکی میخواد اقدام کنه تو این وضع وانفسا برا بچه بعدی.. حتما رفته پرسیده دیده چند نفر زمین گرفتن حالا خودشم میخواد همینکار کنه.. اگه زمین نمیدن پس موضوع چیه🤣😄

خب منم از این تعجب دارم.. که وقتی یکی میخواد اقدام کنه تو این وضع وانفسا برا بچه بعدی.. حتما رفته پر ...

فقط زمین نبست که  ظاهرآ  وام و چیزای دیگه هم هست 

ولی خب  حتی اگر راست باشه و همه  مخارج بچه رو هم بدن بچه آوردن در این زمانه دل شیر میخواد فقط مسائل مالی که نیست که . 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱