یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم بزرگ کردن و به جای رسوندن اون بچه اونم اینجا ارزش نداره و هزینه هاش چند برابر یه زمینه
دقیقا اصلا بحث مالیو کار ندارم.. جامعه جوری شده که مشکلات روانی و اعصاب زیاد شده.. باید بتونی فرزند سالم داشته باشی و از پسش بربیای.. چجور میشه از پس چند تا بچه براومد
یه سالی یه آقایی به مردم گفت بچه بیارید نفری یک میلیون تومان بهتون جایزه میدم .من اون سال یه منطقه حاشیه ی شهر تدریس میکردم . مدیر میگفت برای ثبت نام کلاس اول که مادرا با بچه های کلاس اولیشون اومدن همه از دم باردار بودن
الان اون بچه ها فکر کنم حدود نه یا ده ساله باشند و اون جایزه هم به پدر و مادراشون ندادن
یه سالی یه آقایی به مردم گفت بچه بیارید نفری یک میلیون تومان بهتون جایزه میدم .من اون سال یه م ...
خب منم از این تعجب دارم.. که وقتی یکی میخواد اقدام کنه تو این وضع وانفسا برا بچه بعدی.. حتما رفته پرسیده دیده چند نفر زمین گرفتن حالا خودشم میخواد همینکار کنه.. اگه زمین نمیدن پس موضوع چیه🤣😄