2777
2789
عنوان

🟩 تجربه ی من

759 بازدید | 0 پست

🟢 بسم الله الرحمن الرحیم 

🟩 السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک علیک منّی سلام الله ابداً ما بقیت و بقی الیل و النهار و لاجعله الله آخر العهد منّی لزیارتکم

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین  و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا 

✔از حاج آقا حبیب ا... فرحزاد شنیدم که گفتند : امام رضا علیه السلام در خواب از پدر بزرگوارشون آموختند که : فرزندم هرگاه در شدت مصیبتها  و گرفتاریها قرار گرفتی این دو اسم خداوند را صدا بزن : 🟩  یا رئوف و یا رحیم .🟩..

( تعداد خاصی ندارد هر چقدر که میتونید ) و من انجام دادم و الحمدلله سختی و اندوه و اضطرابی که داشتم ختم بخیر شد ..

✔مورد بعدی درخواست دعای خیر از آفا اباعبدلله الحسین علیه السلام هست. که هر وقت در شدت غم و سختی بودم و از ایشون درخواست کردم که در حقم دعای خیر کنن ، الحمدلله لطفشون شامل حال شد و از دعای خیر بی نصیب نمیذارن

✔مورد بعدی دنبال کردن چند پبج آیات قرآن کریم در اینستاگرام هست. هر وقت وارد اینستا میشم ، بدون استثناء آیاتی از کلام ا... رو میبینم و میشنوم که عجیب بمن قوت قلب و آرامش و امید میده الحمدلله.

✔بعدی: نذر هر تعداد لقمه غذا ، حتی نون خالی برای کودکان کار

✔و بعدی: نیکی به حیوانات. ابنکه هیچ حیوانی رو اگر باعث خطر جانی نیست آزار ندیم ، نزنیم، فحش ندبم ، نکشیم و یا اسباب ِ تفریح و بازی نکنیم . 

✔🟢  و اما مهمترین مورد اینکه: به این باور قلبی برسی که خداوند از پدر و مادر بتو مهربانتر و از رگ گردن بتو نزدیکتره. ایمان قلبی داشته باشی که خداوند هرگز تنها رهات نمیکنه و با ایمان قلبی از ش درخواست کنی. و شکر گزار نعماتش باشی و از خداوند بپرهیزی . و اگر دچار لغزش شدی به گناه خودت خوشحال و حق بجانب نباشی و بلافاصله توبه ی محکم کنی و پشیمون باشی . 

شاو باشید و تندرست انشاءالله🙏🏽

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄