2777
2789
عنوان

کسایی که یه بچه دارن بیاین

244 بازدید | 30 پست

شما هم مثل من اینقد زجر می کشین؟ بچه ها بچم پیرم کرده پییییییر بخدا دیگه خسته ام دیگه مریض شدم از صبح تا شب باهاش بازی کنم سیر نمیشه الان 6سالش تو این 6سال مثل 60ساله ها شدم الان دیگه جوری شدم نه حوصله چیزی دارم نه اعصاب دیگه شروع کردم به داد و فریاد و خود زنی واقعا دارم زجر می کشم خیلی شبا مثل الان به حدی فشار بهم وارد می کنه تا گریم می گیره مدام میگه مامان مامان از صبح تا شب تلویزیون روشن و فیلمای تکراری میلیارد ها بار نگاه می کنه امروز 3ساعت خانه بازی بود موقع برگشتن می گفت باید زنگ بزنی یا کسی بیاد خونه باهاش بازی کنم یا بریم خونه کسی تا روانیم نکنه اون لحظه دست از سرم بر نمی داره کی دیگه راحت میشم امشب دیگه به فکر خودکشی افتادم خسته ام واقعا همش غر می زنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من ۸ ماهشه، منتظرم ۵،۶ سالش بشه یه کم راحت بشم دست از سرم برداره😵‍💫🤦‍♀️ ای خداااا

ولی من میگم همه مثل هم نیستن بچه من فقط شبو روز آبرو ریزی تو خونه های مردم موقع مهمانی می خواست بمونه گریه دنبال دیگران از صبح تا شب بازی کنه بخدا یک درصد تخلیه نمیشه غر می زنه همش اینو اونو می خواد و نگیرم اونقد غر میزنه تا دیونه شم بخدا حالم بده خستم دیگه تا کی 

ولی من میگم همه مثل هم نیستن بچه من فقط شبو روز آبرو ریزی تو خونه های مردم موقع مهمانی می خواست بمون ...

پسر من از صبح که بیدار میشه میگه چیکار کنم با کی بازی کنم..من جدیدا محل نمیدم...میگم نی نی مون اومد با اون بازی میکنی

آره درسته...من خودم جزو آدمایی بودم که میگفتم تک فرزند‌‌..الان از دست پسرم نظرم عوض شد وباردارم.

ان شاءالله به سلامتی 

کار درستو شما کردی  

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین