2777
2789

... تنهام ...

خیلی بدجور تنهام ... 

از بچگی هم هیچکس بهم توجه نمی‌کرد باهام گرم نمیگرفت باهام دوست نمیشد‌‌‌...

حتی خانواده ام ...فامیل ... دوستا...خانواده شوهر... حتی شوهرم هم بعد از یک سال شروع کرد ب بی مهری و بی محلی ...

دیگه دلیلی برای ادامه دادن نمیبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت اهمیت بده شروع به تعریف کردن بکن با هیجلن صحبت کن و از جزئیات بگو دیگران اینقد بزرگ نکن برلی خودت که خودشون فک کنن خبریه شاد باش و تا جایی که میتونی حرف بزن اصلا هم مهم نیست چی میگی

این برای من خوبه

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

تو خونه نمون برو جایی سرکار که مسغول بشی با ادم شاد بگرد 

گاهی به خودت حق بده که ناراحت باشی حوصله نداشته باشی

با همه گرم بگیر بهشون توجه کن ولی محبت و مهربونی بی جا نداشته باش و خودت مسئول همه کارا ندون

اگر ادم بدی بودی تنها نبودی  شرایط زندگیتو نمیدونم ولی بهت پیشنهاد میکنم تاپیک دختر گرانبها رو ...

گوشم از حرفای روانشناسا و مطالب روانشناسی و انگیزشی پره ، واقعا پره... انگار موضوع طرز فکر یا رفتار من نیست ، موضوع یچیزی شبیه نفرینه... همچین چیزی 

از خودم متنفرم 

سخت نگیر به خودت قرار نیست مورد پسند همه باشی که اول سعی کن حال خودتو خوب کنی نمیتونی اطرافیانو تغییر بدی خودت که خوب باشی و روح و روانت خوب باشه کم کم آدمایی با اخلاقیات خودت جذبت میشن 

مداااآاام

الان هر فکر بد و هر چیزی که باعث ازارت شده را روی یه برگه بنویس اینطوری خالی میشی حالت خوب میشه

بعد در مورد خودت و زندگیت ویژگی مثبت بنویس و شکر گذاری کن 

رابطتتو با همسرت اول درست کن شاد باش غذا خوشمزه درست کن فیلم خنده دار بزار باهم ببینین

فقط تعریف کن هر چی میرسه به ذهنت وقتی با یکی هستی نمیدونی چی بگی اون داره حرف میزنه در مورد حرفش سوال کن مثلا بگو عه اینطوریه در موردش بیشتر توضیح بده و تو هم نظر بده 

اگه با این ها نشد بهتره پیش یه روانشناس بری تا کمکت کنه

واقعا برات نگرانم واقعا میدونم که خیلی حس بدیه و واقعا دوست دارم از این منجلاب خارج شی

تنها کسی که میتونه نجاتت بده خودتی 

اگر فکر میکنی طلسمه برو دعا بخون 

مهم نیست طلسمه یا نه 

با دعا خوندن خودتو از شر این تفکرت خلاص میکنی👌

دعای خوب رو دعانویسای خداشناس انجام میدن پس پیش ادم خوبی برو اگه خواستی بری😊

از خدا کمک بخواه و نماز بخون 

نه نمازی که متوجه معنی و بعد مفهوم کلماتش نشی 

خیلی تاثیر داره 

حرفام از تجربه هامه نه شعار 

ادم مذهبی ای نیستم 

ولی معجزه زیاد دیدم تو زندگیم 

خدا مثل ی باباییه که مهربون و مثل یه کوه پشتته میتونی بری پیش اون بابا و برات از ادما و بدیاشون بگی و بگی بابا برو بزنشون🥲خدا مثل یه مامانه که بشینی کنارش با هم از غذایی که درست کردی کارایی که امروز کردی و هر چیزی که بخوای صحبت کنی 

فقط کافیه باور داشته باشی که کمکت میکنه 

اگه دوست داشتی میتونی باهام صحبت کنی 

از ته قلبم میگم که دوست ندارم کسایی مثل تو چنین حسی داشته باشن نمونشو اطراقم دیدم و همیشه سعی کردم کمکشون کنم هرچند که اخرش دستم نمک نداره و همه فراموشم میکنن ولی من همین که میبینم حالشون خوبه یه دنیا حالم خوب میشه