ویار حاملگی اینجوریه که شما خورشت رو هوس میکنی چون صرفا اسم یه کاربر خورشت هست ک حتی نمیدونی چه خورشتی 😂😂😂😂تا حامله نشید و به روز من نیفتید واقعا متوجه نمیشید چی میگم!
خورشت !!!! اخه زن چه خورشتی ؟! هیچی فقط خورشت باشه ! خود خورشت 🤣🤣🤣🤣
بچه ها شما چه هوسایی داشتید ؟ جالباش چی بوده؟
😂😂
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
هوس ماکارونی مادرم کردم ک شهر دور بود ،گریه کردم ... هوس سمبوسه کردم ،با دردسر پختم یکم خوردم از طع ...
عزیزم گفتی گریه کردی انقدر دلم گرفت یه جوری شدم.چقدر سخت
منم گاهی چیزی هوس میکنم یکم مبخورم یه چیزی توش میزنه توی ذوق و میریزم میره
از یخچال بوش منم بدم میاد
باز خوبه از همسرت بدت نمیومد .خیلی سخت میشه اینجوری
خیلی سختت بوده شماهم مشخصه
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
نه حال شما که میگی مشخصه خوب نبوده ، نی نی رو میگم ، قانع بوده و هوس نمیکرده.هورمون هاهم که اذیتت میکرده اصلا مجال هوس نمیداده بهت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا کسی توی منه😑 یهو سگ میشم میپرم به همه بعد دعوا رو که راه انداختم انگار دوسالمه یا میرم بغلشو ...
اگر مزدوجی خدا به داد شوهر برسه 🤣اگر نیستی خدا به داد خانواده برسه😅خودم یکی اینجوری دارم بهش بگی تو دعوا میکنه بعدش مبگه من بدبختم و مظلوم اونمگریه میکنه😂پریود شدنی کسی سمت اون خواهرم نمیره 🤣🤣
عزیزم گفتی گریه کردی انقدر دلم گرفت یه جوری شدم.چقدر سخت منم گاهی چیزی هوس میکنم یکم مبخورم یه چیزی ...
گذشت خاطره شد، از اون گریه ها چیزی یادم نمیاد خخ..
الان دخترم ۸ سالشه ...
یک بار همسرم اومد خونه گفت یک ظرف بزرگ آش نذری بهم داده بودن و من دادم فلانی ، اونجا هم نشستم گریه کردم ، همسرم درک نکرد گفت شکمو هستی ...
جایی مستاجر بودیم من میگفتم چاه هاش بو میده ..از خونه مون متنفر بودم ...و...
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خدابهت کمک کنه چقدر بد ویاری!! من سر بچه هام هیچ ویار و مشخصه خاصی نداشتم.. سر پسر دوم ...
بد ویارم؟! چیزای خاصی میخوام گاهی فقط 😂
من اینجوری نبودم که هرچی دیدم بخوام واقعا فقط عاشق ترشی وکله پاچه وهندونه بودم
منم بچه ی خوبی ام 🥲هرچی ببینم نمیخوام ولی گاهی یه چیزای خاص میخوام
هندونه و خیار که عشقه توی ویارها🤭😋😋😋
ترشی و کله پاچه اصلا 🤐🤐🤐
خدابهت کمک کنه چقدر بد ویاری!! من سر بچه هام هیچ ویار و مشخصه خاصی نداشتم.. سر پسر دوم ...
عزیزم شما یکم غیرعادی هستی
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اگر مزدوجی خدا به داد شوهر برسه 🤣اگر نیستی خدا به داد خانواده برسه😅خودم یکی اینجوری دارم بهش بگی ت ...
تو بگو خدا به داد مورچه هایی که از کنارت رد میشن برسه😑🤦🏻♀️🤣
یادمه یسری پریود بودم رفتم برم بیرون گربه بود رو دیوار بدبخت داشت رد میشد بعد من ترسیدم رفتم سر فحش کشیدم به گربه بعدشم زدم زیر گریه و جیغ که بیشعور خجالت نمیکشی منو میترسونی گربهه هم ایستاده بود با تعجب نگام میکرد😑🤣🤣🤣
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریختبه من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
تاپیک زدیم که ویار عجیب غریب بگیم یکم جالب باشه و بخندیم دیگه🤭