2777
2789

خواهرم دیشب رفتیم بیرون 

بعد یه پلاستیک اورده بود توش استخون بود برا سگ وگربه 

بعد رفت پلاستیک‌ رو خالی کرد که باغچه همون لحظه یه مردی رد شد ترسید پلاستیک رو همونجا انداخت 

اینکه پلاستیک اونجا افتاده رو مخش بود ولی بی‌حال شد و رفتیم 

فراد صبح رفت پلاستیک رو برداشت 

بنظر من این رفتار عجیب بود

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
جاریم خونش ساس داره همی خونش، پره ولی ازبین نمبرتشون میگه گناه دارن    

بچه بودم برا موش های توی بالکنم غذا میر ختم 

بعد یه روز بابام بابا تله گذاشت گشتشون من کلی گریه کردم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایکی که دوست میشم روز اول دوستش دارم کلی حرف میزنم کلی بامزه میشم طرف کلی خوشش میاد از من  فر ...

چند سالته ؟

خرداد ماهی نیستی؟

من اون موقع که سنم کم بود زیاد این حالتا برام پیش می اومد 

الان دو سالی هست که خیلی بهتر شدم

🐈🐈‍⬛
بچه بودم برا موش های توی بالکنم غذا میر ختم  بعد یه روز بابام بابا تله گذاشت گشتشون من کلی گری ...

وایی حالا آدم میگه موش ولی خونش پر از ساسه نه سم میزنه نه هیچی خودشو نمیگزن بچه 4 سالش سراندرپاش دونه زده

چند سالته ؟ خرداد ماهی نیستی؟ من اون موقع که سنم کم بود زیاد این حالتا برام پیش می اومد  ...

نه خردادی نیستم 

19 سالمه 

در حال حاضر هیچ دوستی ندارم 

بچه بودم برا موش های توی بالکنم غذا میر ختم  بعد یه روز بابام بابا تله گذاشت گشتشون من کلی گری ...

😂

بزار اعتراف کنم من حتی توی این سن موشارو دوس دارم . به نظرم خیلی شیطون و بانمکن و چشماشون خوشکله (منظورم موشای خونگیه نه موش فاضلاب) . ولی خب چون خرابکاری میکنن اجازه نمیدم نزدیک خونمون بشن . اما دلمم نمیاد بکشمشون

🐈🐈‍⬛
وایی حالا آدم میگه موش ولی خونش پر از ساسه نه سم میزنه نه هیچی خودشو نمیگزن بچه 4 سالش سراندرپاش دون ...

وسواس داره فک کنم 

توضیح میدین چه جوری تاوان داد؟ 

پسراش از بچگی حیون آزار بودن هر حیونی رو میکشتن یا زخمی میکردن اونم هیچ وقت جلوشونو نمیگرفت انگار راضی بود به این کار 

خودش که توی شرایط بدی فوت شد چند سال توی بستر بیماری بود 

پسراشم یکی خلافکار شد که بعدا اعدامش کردن

اون یکی هم معتاده و امیدی به بهبودیش نیس 

این اتفاق ها شاید بعد از ۲۵سال حیوان آزاری افتاد . خدا میدونه توی این ۲۵ سال چقدر حیوون رو شکنجه کرده بودن یا کشتن .

🐈🐈‍⬛