2777
2789
عنوان

همه مادرشوهراشون پول نمیدن ناراحتن برای من برعکس😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 48 پست
ما که خودمون منظورم من و همسرم حتما تهیه میکنیم مامانم یه سری چیزا آماده کرده ولی اون فک میکنه مامان ...

بگو مامانم برام تهیه کرده، حتی همون چیزایی که خودتونم میخوای بخرین بزار به اسم مامانت

ولی خب سی تومنی که میخواد بده رو رد نکن، بعنوان هدیه تولد بپذیر 

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
بگو مامانم برام تهیه کرده، حتی همون چیزایی که خودتونم میخوای بخرین بزار به اسم مامانت ولی خب سی توم ...

آره پولو که تصمیم گرفتم بگیرم بنده خدا اونم از رو محبت میده ولی خب واقعا میدونه مامانم نمیتونه بیشتر از همون تهیه کنه برای همه خواهرام همین حد بوده چیزی هم نمیگه ها مثلا میگه اون بنده خدا ها از کجا بیارن چون بابام نه کار داره نه بیمه ۷۶ سالشه 

دیگه دارم سعی،میکنم درکش کنم یه سری اخلاق خاص داره که من بخوام عکس العمل نشون بدم شوهرم بدتر رفتار میکنه باهاش دلم نمیخواد اینجوری بشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره پولو که تصمیم گرفتم بگیرم بنده خدا اونم از رو محبت میده ولی خب واقعا میدونه مامانم نمیتونه بیشتر ...

اشکالی نداره اصلا مهم نیست، خدا میرسونه، من پدرم چندماه پیش تو ۵۷ سالگی ناگهانی فوت کرد، مامانم بدون حقوق و بیمه و بدون پس انداز موند، شرایط سختیه اما خدا روزی رسونه، خدا شکر که سایه پدر و مادرت بالای سرته

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
اشکالی نداره اصلا مهم نیست، خدا میرسونه، من پدرم چندماه پیش تو ۵۷ سالگی ناگهانی فوت کرد، مامانم بدون ...

خدا بیلمرزه باباتو خیلی ممنون عزیزم آره خدا حفظشون کنه احساس میکنم اون موقع حساسیت الکی داشتم الان اون حسو ندارم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹