2777
2789
عنوان

عدم تفاهم رو چکار کنم

82 بازدید | 3 پست

خانما من هفته سی بارداری هستم. همسرم به شدت سرمایی هست، و من گرمم میشه. خودم خواستم زمستون باردار بشم که مثل بارداری اولم گرما اذیتم نکنه ولی خونه رو گرم می‌کنه خیلی. البته تا چهار خونه نیست و من کلا پنجره رو باز میذارم ولی وقتی میاد آتیش میاره با خودش. شب که پسرم می‌خوابه من میرم اتاق خودمون و اونجا از گرما خواب نمیرم. مجبور میشم دوباره برم اتاق پسرم چون یکم خنکتره. ولی چند روز پیش گله کرد که چرا پیشم نمی‌خوابی براش توضیح دادم ولی بازم قبول نمیکنه میگه مریض میشیم. حالا من چکار کنم. دلم میخواد بیام تو حال پنجره رو باز کنم بخوابم ولی میدونم غر میزنه. حاظر هم نیست یه لباس گرمتر بپوشه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

خدا کنه همه ی عدم تفاهم همه زن و شوهرا همینقدر باشه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

[QUOTE=323322670]خدا کنه همه ی عدم تفاهم همه زن و شوهرا همینقدر باشه[/QUOعزیزززم

ولی خداییش سخته، نفسم بالا نمیاد تو گرما خیلی سخته. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=323322670]خدا کنه همه ی عدم تفاهم همه زن و شوهرا همینقدر باشه[/QUOعزیزززم ولی خداییش سخته، ن ...

الهی عزیزم

یه جوری با یه زبونی راضیش کن لباسشو بیشتر کنه. خودتم لباس و رختخواب نخی استفاده کن. امثال لحاف پنبه و تشک ملحفه نخ

انشاالله بچه که صحیح و سلامت میاد تو بغلت همه ی اینا یه خاطره ی خوش میشه واستون🌹🍃

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊