2777
2789
عنوان

علائم دندان دراوردن نوزاد

3136 بازدید | 13 پست

بچه ها دخترم اسهاله و بدنش یکم داغه ن در حد تب ولی خب بدنش نسبت ب قبل داغه نمیخوابه درست حسابی 

همشم دستشو سمت گوشش میبره نمیدونم وقت دندون دراوردنشه یان اخه شیش ماه و بیست روزشه🥺  لثه اش رو نگاه میندازم نمیدونم باید چطوری باشه تا بفهمم مال دندونشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

اره دندونه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرماخورده گوشش دردمیکنه

نه هیچ علائم سرما خوردگی نداره 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
احتمال داره واس منم همین بود

عه پس خیالم راحت باشه از دندونه🥺 اخه همین ی هفته اس از اسهال و سرما خوردگی خوب شده بود گفتم نکنه دوبارع بدبخت شدم

دختر من دو روز کلا بی اشتها میشه و گریه های شدید داره بعدش میزنه بیرون ولی همینا که گفتید میتونه عل ...

اخه بچه اولمه هیچ تجربه ای ندارم ان شاالله که دندونش باشه

عه پس خیالم راحت باشه از دندونه🥺 اخه همین ی هفته اس از اسهال و سرما خوردگی خوب شده بود گفتم نکنه دو ...

ببین نمیدونم حتما واسه شما اینه یا نه ولی واسه بچه من تب خفیف و اسهال و استفراغ بود

اب دهنش راه افتاده ودستش روتودهنش میبره؟

چند روزع ک دیونمون کرده هی هرچیو میخواد گاز بگیره از دستای من تا لباسای تنمون قبلشم ابن کارو میکردا ولی دوسه روزع خیلی زیاد اینکارو میکنه جوری ک اگ چیزی ندیم دستش ببرع تو دهنش جیغ میزنه و گریع میکنه

ببین نمیدونم حتما واسه شما اینه یا نه ولی واسه بچه من تب خفیف و اسهال و استفراغ بود

عه ی بارم امروز استفراغ کرد 

الهی بگردم از دندوناشه بروداروخانه ازاین لثه گیرا براش بخر

خدانکنه مهربونم امشب براش میخرم🥺