2777
2789
عنوان

بیاین راز ابرو هامو بگم

124 بازدید | 4 پست

سلام عزیزای دلم 

حیفم اومد این نکته رو نگم بهتون چون خودم به شدت جواب گرفتم ازش

من ابرو های تقریبا پری داشتم ولی چون خیلی ضخیم بودن اصلا حالت نمی‌گرفتن و خیلی نامرتب دیده میشدن

اینجوری شد که من رفتم سراغ لیفت ابرو 

حالا نمیدونم جایی که من میرفتم کارش خوب نبود (علی رغم گرون قیمت بودن) یا چی ... ولی باعث شد ابرو هام بشکنه و بعد از رشد کردنش از قبل هم بد حالت تر بشه

اینجوری شد که رو آوردم به صابون ابرو انواع و اقسام ژل و صابون ابرو رو امتحان کردم ، به اندازه لیفت آسیب نمی‌زدند به ابرو هام ولی یا سفیدک میزدن یا بعد از استفاده طولانی باعث میشدن ابرو هام بریزه

اینم بگم من کارمندم تقریبا هر روز استفاده می‌کردم شاید اینم یی تأثیر نبوده باشهخلاصه بگم یه روز یکی از همکارام پیشنهاد کرد از صابون گلیسیرین استفاده کنم 

یعنی عالللللیههههه نه سفیدک میزنه نه می‌میریزونه 

تا وقتیم صورتمو نشورم همونجوری فیکس میمونه

قیمتشم که ۷۰ تومن

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپاس  چطور باید استفاده بشه؟

یکم فرچه تون یا مسواکتون رو خیس کنید بزنید به صابون و استفاده کنید

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 
باعث ریزش نمیشه؟ضرر نداره؟

یکساله استفاده میکنم خیر