2777
2789
عنوان

فرار از زندان

793 بازدید | 27 پست

سلام تصمیم گرفتم برای بار هزارم فرار از زندان ببینم   

چنل تلگرامی دارید که از اون دانلودش کنم؟

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبکه تماشا شبا میزاره

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
همه قسمت هاش رو داشته باشه

سلام از تلوییون ببینید

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

توی شبکه تماشا هم پخش می‌کنه

و من برای بار  چهاردهم دارم نگاه میکنم

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

[QUOTE=323318275]فصل آخرشو دیدی؟هرچند به قشنگی فصل یک نبود اما بازم بد نبود[/QUOTE 

آره فصل پنج زیاد جالب نبود 

فصل بعدشو ندیدی؟مایکل زنده اس

دیده‌ام.. ولی قبل اینک بخوام همون قسمت اول رو ببینم، اسپویل کردن، وگرنه هنگام تماشاش، هیجانش چنندددد برابر میشد برام ..

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
نصف مو هامو تو فصل اولش از دس دادم، هر چند قبل شروع کردنش، بهم اسپویل کردن و گفتن مایکل در اخر جونشو ...

من اون جا پیر شدم که تازه اومده بود و هر هفته یه قسمت میدادن بیرون  

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده