2777
2789
عنوان

خانما توروخدا دارم میمیرم

167 بازدید | 11 پست

زگیل تناسلی چجوریه

خونریزی داره

عوارضش چیه

حالم خیلی بده دارم از استرس میمیرم

توروخدا جواب بدید

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

این سوالارو دکتر بلده و بهت ج میده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسش تو نت بزنی میاد

نه میخوام ببینم خونریزی داره

تو نت زدم چیزی نگفت

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
این سوالارو دکتر بلده و بهت ج میده  

شما چیزی نمیدونی؟

گفتم از خانم های اینجا بپرسم شاید تجربه داشته باشند

سلام من درمانگر طب سنتی هستم بهم تو روبیکا پیام بده مشکلتو حل میکنم این آیدی روبیکا من هستش @teb_so ...

خب اینجا نمی‌تونید بهم مشاوره بدید

امکان پیام دادن ندارم

سلام من درمانگر طب سنتی هستم بهم تو روبیکا پیام بده مشکلتو حل میکنم این آیدی روبیکا من هستش @teb_so ...

حاتم میگم اکه میشه الان بگید چون امکان پیام دادن ندارم

اگه مطمئنی که زگیل تناسلی هست 

بانداژ نیاز دارید.

1. دو قسمت سرکه سیب را در یک قسمت آب مخلوط کنید.
  2. یک تکه پنبه را به محلول آب سرکه آغشته کنید.
  3. پنبه را مستقیماً روی زگیل بمالید.
  4. پنبه به همراه نوار یا بانداژ را یک شب روی زگیل نگه دارید (یا در صورت امکان بیشتر).
  5. پنبه و بانداژ یا نوار را برداشته و دور بریزید.
  6. این عمل را تا زمان از بین رفتن زگیل هر شب تکرار کنید.