2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بهم بگی که می میتونم 

بهم بگی از پیش بر میام 

الان فقط شنیدن همینارو نیاز دارم 🥹🥹

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
کسیو دیدین با پایه ن چندان قوی و دوازدهم ضعیف از الان پیراپزشکی اورده باشه تا تیر لطفا واقع بینانه ب ...

حتما شدنیه . همه چیز به خودت بستگی داره اگر قراره بهش نرسی بخاطر همون افکار منفی و عدم پیوستگیه که اونم الان دیر نیست . فقط خودت میتونی اینو حلش کنی . درس خوندنت که مداوم شد افکار منفی هم میرن ، به شد نشدش فکر نکن که سم ترین کار برای درس خوندنه ، بگو خدایا من تلاشمو میکنم تو هم قوت بده به حافظم .عرق سعی محال است که گوهر نشود 🌹اینو بزن جلو چشمت روزی ده بار بخون . اگر تلاش کنی نه بیشتر و نه کمتر نتیجه اش رو میبینی

🌸

میشه بهم بگی که می میتونم  بهم بگی از پیش بر میام  الان فقط شنیدن همینارو نیاز دارم 🥹🥹

چرا از پسش بر نیای . اگر بقیه تونستن پس توهم میتونی . به اندازه شرایط سخت و عجیب ادما برای درس خوندن نمونه موفقیت هست ، دانش اموزی که سال کنکور بیماری صعب العلاج گرفت ، کسی که عزیزشو از دست ، با پایه صفر شروع کرد ، دیر شروع کرد ولی همه تلاششو کرد تو تایم باقی مونده... با اراده قوی چیزی غیر ممکن نیست 

🌸

حتما شدنیه . همه چیز به خودت بستگی داره اگر قراره بهش نرسی بخاطر همون افکار منفی و عدم پیوستگیه که ا ...

چقد نیاز داشتم مررررررسیییی ازتون ❤🌱

خدا ب دلتون ارامش بده همواره🌹

نمیخوام چیزیو حذف کنم از فصول همچنین ترمیم معدل هم دارم بنظرتون درسته این کار یا همونطور که مشاورا میگن حذف کنم ؟

چقد نیاز داشتم مررررررسیییی ازتون ❤🌱 خدا ب دلتون ارامش بده همواره🌹 نمیخوام چیزیو حذف کنم از فصول ...

اگر چند تا مبحثو کامل مسلط بشی بهتر از اینه که همه فصل ها رو دست و پا شکسته بخونی .ببین اگر میتونی از الان با ساعت مطالعه بالا بخونی و تا قبل اردیبهشت برسونی جمع کنی همه مباحثو فعلا چیزی حذف نکن ، اگر نه بودجه بندی فصل ها و سوالاشون تو کنکور رو داشته باش بر اساس اون و تسلط خودت به مباحث اولویت بندی کن . 

از زیست و شیمی پیشنهاد میکنم حذف نداشته باشی چون هم مرتبطن هم میشه زود یادشون گرفت .  مگر یکی دوتا  فصل خاص از زیست.

ترمیم معدل قطعا در اولویتت باشه عمومی ها رو در هفته پخش کن از الان کم کم بخون . 

🌸