2777
2789

خیلی درد داره اصلا نمیتونم رو ب پشت بخوابم یا راحت بشینم.باید یه وری بشینم همش.

درد دنبالچه بخاطر چیه.عضلات لگن ضعیف شدن؟

باید چ دکتری برم بخاطرش.اورتوپد؟

۲۰روزه زایمان کردم 

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟

عضلات لگن من تا سه سال درد میکرد گفتن باید منیزیم مصرف میکردی . هرچی دمتر رفتم هیچکدوم ننوشته بودن برام . امسال خوب شدم .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عضلات لگن من تا سه سال درد میکرد گفتن باید منیزیم مصرف میکردی . هرچی دمتر رفتم هیچکدوم ننوشته بودن ب ...

منظورم پاهام بود این رونا کجا میشه اسمشو نمیدونم همونجا🤣

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عضلات لگن من تا سه سال درد میکرد گفتن باید منیزیم مصرف میکردی . هرچی دمتر رفتم هیچکدوم ننوشته بودن ب ...

تو دوران شیردهی ضرری نداره؟

من میل ب شیرینی هم خیلی دارم.ک اونم بدلیل کمبود منیزیمه.احتمالا باید منم مصرف کنم پس

چ دکتری رفتین ک متوجه شدن

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
تو دوران شیردهی ضرری نداره؟ من میل ب شیرینی هم خیلی دارم.ک اونم بدلیل کمبود منیزیمه.احتمالا باید من ...

والا گفتم ک دکترا نگفتن دارو هم ندادن براهمین سه سال طول کشید تاخوب شم. بعدا بهم اطرافیانم گفتن ک منم اینطوری بودم دکتر گف منیزیم کم داری دارو داده خوب شده