2777
2789
عنوان

جاریم توقع داشت پسرم خوراکیش رو نخوره بخاطر پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 4533 بازدید | 105 پست

جوری که جیغ میزد و گریه میکرد و داد میزد

منم دخالت نکردم فقط خوراکی هارو باز کردم تا پسرم بخوره

دیدم جاریم همش چشم غره میره..یکدفعه برگشت گفت : نیما ( اسم پسر من) زن عمو تو بده به ماردین ( اسم پسرش ) من بعدن برای تو میخرم

منم راستش زورم اومد

گفتم : زن عموش پسر منم دلش میخواد الان خوراکیش رو بخوره..بچم دیده ..گناه داره

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم جاریم پاشد به حالت قهر رفت او اتاق و حاضر شد رفت

هر چی مادرشوهرم دنبالش رفت واینستاد

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
جوری که جیغ میزد و گریه میکرد و داد میزد منم دخالت نکردم فقط خوراکی هارو باز کردم تا پسرم بخوره دی ...

چه بیشعوره

منم به پسرم یاددادم فقط سهم خودش مال اونه حتی خوراکی من وپدرش هم نمیخوره

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌

اوه من این مشکل رو با دوستم و بچه اش دارم

خیلی دختر خوبیه ولی به شدت تو تربیت بچه گند زده.هربار سر خوراکی که کاملا شبیه همه این بچه عربده میزنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

منم راستش دنبالش نرفتم اونم با من خداحافظی نکرد

مادرشوهرم اومد تو گفت : حالا چی میشد میدادی به اون خودم بعدن برا پسرت میگرفتم

منم عصبی شدم  گفتم : شما چرا بین نوه هات فرق میزاری اون گریه کنه گناه داره 

ولی پسر من نخوره گناه نداره

میخواست بچشو تربیت کنه انقدر زیاده خواه نشه

جوری که جیغ میزد و گریه میکرد و داد میزد منم دخالت نکردم فقط خوراکی هارو باز کردم تا پسرم بخوره دی ...

به نظرم بهترین برخورد اینه که اصلا به روی خودت نیاری شنیدی. یعنی حتی نگاشم نکنی. بچشم خودشو کشت اهمیت ندی. جلو اومد بری اون طرف تر.

هر نوع بحثی با آدم وقیح تهش باخته.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چقدر دوستت برخورد خوبی داشت و چقدر‌جاریش بی منطق و پرروعه زن گنده قهرم میکنه😑😂

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من از اول بچمو جوری تربیت کردم به سهم خودش قانع باشه

اونم میخواست تربیت کنه...

خلاصه من اون شب موندم اونجا ولی داشتم میترکیدم

بعد شامم سریع اومدم خونه

میخوام نظر شمارو بدونم؟ 

چقدر جاری تون انتظارش بیجا هست همین طرز تفکرش رو به بچه اش انتقال داده. خوب کردی از حق پسرتون دفاع کردی نوش جونش 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
منم راستش دنبالش نرفتم اونم با من خداحافظی نکرد مادرشوهرم اومد تو گفت : حالا چی میشد میدادی به اون ...

👌👌👌👌👌👌👌

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️