2777
2789
عنوان

مهاجرت به دوبی یا عمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 31 پست
بچه ام کوچیکه 3 سالشه ولی مدارس مگه زبان انگليسی نیست؟ حتی تو دبی هم عربی هست؟ 

زبان انگلیسی کار میکنن باهاشون ولی باید عربی بلد باشن حتما 

چه از کلاس اول بره اونجا چه از سال آخر تحصیل .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی پس بیمه نمیکنه؟ حتی اگه اقامت بگیری؟ 

نمیدونم عزیزم فقط میدونم مردم خودشون یه بیمه ای دارن که خیلی عالیه و همه چی مفت درمیاد تقریبا ولی اینا نه 

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
خانواده ی نامزدم حدود ۸ سالیه عمان هستنو راضین خیلی  خودمون هم در رفت و امدیم ولی من برای زندگ ...

ببخشید عزیزم میشه بگی چه بدی هایی داره که دوست نداری؟ 

اخه ایران الان امنیت هم نداریم 

صدرصد عمان هم پول خوبی میدن هم اینکه ارزش پولش زیاده ماهانه فک کنم یه چیزایی هم دولت میده مثل یارانه نمی‌دونم به مهاجران هم میدن یا نه دوبی کشور نیست شهره زندگی توش خیلی سخته اگه پولداری برو زندگی کردن توی امارات خیلی سخته فقط دوبی خوبه بقیه شهرها حتی آب کشی و گاز کشی هم ندارن

و یه چیز دیگه اینکه چندسال دیگه کشور های حاشیه خلیج فارس قابل نمیشن بخاطر شدت گرما

اگه میتونی توی گرما دووم بیاری برو اگه شغل و مدرک درست و درمون داری برو وگرنه میری خودت رو نابود کنی

ببخشید عزیزم میشه بگی چه بدی هایی داره که دوست نداری؟  اخه ایران الان امنیت هم نداریم

😐کجای ایران امنیت ندارع؟

عمان در کل خوبه هم کشور کوچیکی هست هم پول خوبی میدن وگرنه چیزای دیگه ی ندارع که بخواد چش آدم رو بگیره البته بابت این موضوع مطمئن نیستم

یه چیز دیگه درباره دوبی که تحت هر شرایطی حتی به عنوان توریست هم بری کلا ازتون یه پولی میگیرن حتی سر چرت ترین چیزا و کوچیک ترین چیزا 

صدرصد عمان هم پول خوبی میدن هم اینکه ارزش پولش زیاده ماهانه فک کنم یه چیزایی هم دولت میده مثل یارانه ...

والا گزینه دیگه ای ندارم کشور های اروپایی که انقدر ها راحت نیست رفتنش 

و اینکه اینها نزدیک ترن برای رفت و امد 

هدف اصلیم هم بچه ام هست که یه اینده ای داشته باشه 

نمیدونم خیلی سر درگمم 

😐کجای ایران امنیت ندارع؟ عمان در کل خوبه هم کشور کوچیکی هست هم پول خوبی میدن وگرنه چیزای دیگه ی ند ...

ندیدی بمب گذاشتن؟ 

چیزا هم که روز به روز داره گرون تر میشه 

والا تا چند سال پیش ما راحت خرج میکردیم هر هفته رستوران میرفتیم ولی الان با این تورم 

والا گزینه دیگه ای ندارم کشور های اروپایی که انقدر ها راحت نیست رفتنش  و اینکه اینها نزدیک ترن ...

بنظرم عمان بهتره بچه آن بکم بزرگ شد میتونید برای گردش دوبی برید کلاس ثبت نام کنه مدرک مختلف بگیرع البته وقتی بالا ۱۳ ۱۴ سالش شد

ندیدی بمب گذاشتن؟  چیزا هم که روز به روز داره گرون تر میشه  والا تا چند سال پیش ما راحت ...

همه کشورها حتی اروپا هم تورم داره عزیزدلم بمب هم که جاهای مهم و مراسمای مهم میزارن بنظرم امنیت ایران میشی به خیلی کشورهای دیگه بهتره نمونه اش ترکیه کافیه به عنوان توریست بری جیبت که هیچ هواست نباشه موهاتم با قیچی میبرن میرن درکل من از ایران راضیم ولی منتظرم از چندجا مدرک بگیرم برم عمان

همه کشورها حتی اروپا هم تورم داره عزیزدلم بمب هم که جاهای مهم و مراسمای مهم میزارن بنظرم امنیت ایران ...

عزیزم یه طور میگی انگار ایران هیچکدوم ار اینا رو نداذه ایران ک دارن برا ی گوشی ادم میکشن