2777
2789
عنوان

مهاجرت به دوبی یا عمان

1566 بازدید | 31 پست

میشه لطفا اگه اطلاعاتی دارین بگین و اینکه اگه خودتون رفتین یا اشناهاتون، خوب بوده یا بد؟ 

شوهرم اصرار داره من هیچ اطلاعاتی ندارم و میترسم بی گدار به اب بزنیم 

پسرعمه  مامانم امسال رفت عمان 

خودش که راضیه 

ولی میگه خونه گرونه اونجا .حالا باز نمیدونم تا چه حد

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبی که خیلی جالب نیس 

خاله من چن ساله اونجاست دوبار خواسته خونه بخره که پولشو بالاکشیدن و دولت هم ازشون حمایت نمیکنه تا پول رو پس بگیرن 

بعد کروناهم گرونی شده ،در کل خیلی بدردبخور نیست البته خب این تجربه من از زندگی خالمه 

واسه مردم خودشون خوبه چون دولت بهشون خونه و بیمه و کلی امکانات میده ولی تا میتونه مهاجرا رو میچزونه 

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 

از نظر رفاه به نظرم دبی بهتر باشه . هر چند هزینه یکم بیشتر از عمان هستش .

مهاجرهای دبی بیشتر از عمان هست ، 

و قضیه حجاب مطرح هستش که تو عمان کمی سختگیرانه تر هست 

و اگه بچه داری  حتما باید زبان عربی یاد بگیره برای مدرسه تو هر سنی که باشه.

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕