2777
2789
عنوان

من هرکاری هم کنم تهش باز جهنمیم

1741 بازدید | 100 پست

از بچگی یه گناه رو ناخواسته از ردی بی عقلی و ندونم کاری مرتکب میشدم

تا ۱۸ سالگی که اصن نمیدونستم گناهه

بعدش تصمیم گرفتم انجام ندم و نتونستم دیگه

چند وقت پیشم دوباره سعی کردم ولی امروز بازم نتونستم 

نمیشه 

زورم نمیرسه

هرکاری بگید کردم

اصلا الان اونی که شاکیه منم. اونموقع که یه بچه بی عقل بودم مگه برای خدا کاری داشت معجزه؟ که یه کاری کنه درگیر نشم؟

خانوما نیاید اینجا نمک بپاشید رو زخمم که یهو یه چیزی میگم ناراحت میشید

بعضیا فقط فاز اینو دارن بیان و نمک بپاشن

نمییییییییتونم خدایا

زورم نمیزسه

رومم سیاهه پیشت

توان جنگیدن ندارم دیگه

خیلی زور زدم

حالم بده

اگه قراره اون دنیا وحشتناک ترین عذاب ها رو بکشم پس حقمه!!

نمیتونم خسته شدم ازتم شاکیم

اومدم فقط غر بزنم خالی بشم منظور دیگه ای ندارم

باید یه تاپیک برا شناخت خدا هم بزنم 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا داره به حرفات میخنده میدونی چرا؟ چون خدا اوننننننقدر بخشنده اس ک تورو زمانی ک فهمیدی گناهه بخش ...

هزار بار فهمیدم گناهه هزار بار توبه کردم هزار بار گریه کردم

خودم دیگه حال خودمو باور نمیکنم چه برسه به خدا قربونش برم

به یه بی حسی ترسناک رسیدم 

قرار نیس چون یه گناهی انجام دادی حتما بری جهنم مطمعنم خدا اینقدر بزرگ و بخشندست از هرجا بتونی جلوی اشتباه بگیری و دیگه انجامش ندی کار خوبی کردی شاید همین که تا ۱۸ سالگی نفهمیده بودی میخواست برای سال های بعدت یه درس بزرگی باشه که مانع اتفاق ها و کارهای دیگه بشه پس با قدرت و عزت نفس تمومش کن 

؟؟؟ ینی چی؟

هیچی، ببین عزیزم خدا اگه به ما میگه فلان کارارو بکنید فلان کارارو نکنید فقط برا خودمونه مگرنه سود یا ضرری برا خدا نداره که، فقط بحث بهشت و جهنم نیست، بخشی از اون جهنم عواقبی هست که ما تو این دنیا بابت اشتباهی که میکنیم میبینیم، مثلا یکی که دروغ میگه تو این دنیا هم مشکلاتی براش ایجاد میشه، و خدا برا اینکه ما با اون مشکلات مواجه نشیم میگه دروغ نگید، ترک هر چیز مضری راه خودشو داره اگه فقط بیای یقه خدارو بگیری که من ازت میخوام، من دعا میکنم، تو معجزه کن، درمان کن، ممکنه جواب نده، چون خدا هم برای خودش دلایلی داره، تو با فاز طلبکاری بعدا که بری اون دنیا، خدا چنان جواب هایی بهت میده که واقعا کم میاری پس دیگه طلبکار نباش 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
نباید گفت. شما فک کن دروغ گفتن یا غیبت کردن.  مهم نیست

هزگناهی کردی مطمعن باش همین الان که تاپیک را نوشتی توبه ات قبول شده  ودیگه اون بارگناه ررررفت  پس از نو شروع کن  دیگه هم حرررفی نباشه

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
قرار نیس چون یه گناهی انجام دادی حتما بری جهنم مطمعنم خدا اینقدر بزرگ و بخشندست از هرجا بتونی جلوی ا ...

کاش تو همین چندروزی که حالم کنارش خوب بود جونمو میگرفت

دیگه توان ندارم

دیگه جون برگشتن ندارم

یه مدت به جای فقط در نظر گرفتن گناه و جهنم، بیا چیزای دیگه رو در نظر بگیر