2777
2789
عنوان

اگه خونه رو بدیم اجاره و مثلا آدم های خلافکاری باشن...

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 21 پست
بروتوهمون خونه بشین باوردکن کسایی ک خونه نداشته باشن ب چادر هم راضین ک فقط ی سرپناه باشه ...بعد شما ...

خونه ته دنیاست محله خیلی بد نیم ساعت راهه تا مدرسه دخترم...حتی حموم درستی  نداره بارون بیاد از دستشوییش اب میچکه پمپ آب نداره ...به خودم خوابگاه مجزا میدن تو دانشگاه ولی دخترم رو چکار کنم پدر شوهرم لعنتیم فکر میکنه من جایی واسه موندن ندادم مثلا داره منو عذاب میده ولی بچم داره آسیب میبینه ...نه پول اونم ندادم بهش گفتم خرد خرد ماهیانه بهت پس میدم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ته دنیاست محله خیلی بد نیم ساعت راهه تا مدرسه دخترم...حتی حموم درستی  نداره بارون بیاد از ...

تا محضری بهت اختیار این کارو نداده نکنی یوقت خلاصه فقط براخودت شر میشه اگه اومد محضر ک هیچ اگه نیومد ن خانی اومد ن خانی رفت فککن همچین خونه ای وجود نداشته 

نظرت چیه دانشگاه نری سرکار بری؟

سرکارم برم پول پیش یه خونه رو نمیتونم بدم حداقل هفتاد تومن پول پیش یه خونه معمولیه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
تا محضری بهت اختیار این کارو نداده نکنی یوقت خلاصه فقط براخودت شر میشه اگه اومد محضر ک هیچ اگه نیومد ...

آره خیلی عوضیه

الان کجا زندگی میکنید

خونه مادرم