2777
2789

همیشع وقتی اتفاقای اینجا رو میخوندم کلی تعجب میکردم ک چرا اینا حواسشون به خودشون نیست و گیر ادمای عوضی میفتن 

ولی الان واقعا در کشون میکنم چون این بلا سر خودمم اومد 

گیر ی ادم عوضی افتادم و قبول نمیکنه ولم کنه شاید اصلا دیگ نتونستم لباس عروس رو تنم ببینم ارزو بچگبام براورده شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این معنقدم ولی بازم میام

هر تاپیکی که بیشتر برینو ادماشو تصور کنین و ذهنتونو مشغول کنه

و همچنان

و همچنان....

میاد تو زندگیتون

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
با یکی ازدواج کردم طرف هم مریض و هم ی حیوون از اب دراومد

خب طلاق بگیر

کوتاه نیا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
با یکی ازدواج کردم طرف هم مریض و هم ی حیوون از اب دراومد

قصد بی احترامی ندارم ولی یه قانونی هست میگه ادمای هم فرکانس همو جذب میکنن

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
منم معتقدم و سرم هم اومده

پس چرا باز میاییم؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

اره راست میگی منم اوایل میخوندم خانوما میگن دعوا میکنیم یه ماه حرف نمیزنیم چه حرفای زشتی بهم میزنیم نمیدونم خیلی چیزای دیگه من تعجب میکردم دقیقا سرم اومد دعوا کردیم نزدیک یک ماه باهم حرف نزدیم

یعنی چی 

قانون فرکانس و ارتعاش میگه هر ادمی دقیقا با یکی مشابه خودش اشنا میشه من هیچ قضاوتی در مورد شما ندارم اما طبق قانون نسبیت انیشتین نمیشه گفت اون اقا 100 دردصد مقصره شما صفر درصد

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد