2777
2789

سلام عزیزان

چند شب پیش خواستگارم یهو از سرکار  اومد بی‌دلیل شروع کرد جر و بحث و بهونه و ایراد گرفتن از گذشته‌ی من، و گفتن اینکه ما بدر هم نمیخوریم

منم خیلی ناراحت شدم بهش گفتم منتظر بودی خوانواده‌ی من جواب بله بدن و بین فامیلای ما علنی شه بعد بگی بهم بزنیم؟

چهار ماه از خواستگاری گذشت تا به فامیلا گفتیم، حالا دو روز نشده میگه میخوام بهم بزنم، دلیل خاصیم نداره

بهش گفتم تو من و خونوادمو خانواده‌ی خودتو مسخره کردی؟ نظر من اینه که نمیخوام جدا شم ، تا فردا فکراتو بکن اگه جدی‌ای من به خانوادم بگم چون نمیخوام زوری نگهت دارم

صبحش بیدار شد پشیمون شده بود و میگه به خانوادت نگو

اینم بگم که مطمئنم این نظر مستقیم خانواده‌اش نبوده و اونا اصلا در جریان نیستن

حس میکنم از رو در رو شدن با چالش‌های ازدواج ترسیده و به شدت بچگونه رفتار کرده

واقعا دو دلم، بیشتر بخاطر علنی شدن و حفظ آبروی خودم به خونواده‌ام چیزی نگفتم

میترسم دو فردای دیگه تو زندگیمون هر مشکلی پیش بیاد بگه تو منو به زور نگه داشتی، من که گفته بودم جدا شیم

الان که پشیمونه هم نازمو نمیکشه و ابراز علاقه نمیکنه، به شدت آدم مغرور و خشکیه

میگه خودت گفتی فکرامو بکنم، منم فکر کردم دیدم نمیخوام جدا شیم. همین!

منم گفتم مگه شهر هرته امشب بیای بگی نمیخوامت و کلی حرمت‌شکنی کنی فرداش 

پشیمون شی!!!

خانومای باتجربه به راهنماییتون احتیاج دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حتما با مشاوره صحبت کن تا راهنماییت کنه اماااااا 

اگه من جای شما بودم ایندفه من میگفتم نمیخامت😂🫠چون که اعصاب این رفتارا و سرد بودنو ندارم

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

فقط عقد نکن فعلا 

کاش ببریش یه مشاور درست درمون 

از ابرو هم نترس 

مگه جنایت یا زنا که نکردی بنده خدا .منطقی تصمیم بگیر 

منم تو عقد خانواده نزاشتن جدا شم الا یه عمر تو عذابم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من جای تو بودم روزه شک دار نمی‌گرفتم خود دانی

یعنی جدا شم؟ دوسش داشتم ولی الان همه‌ی حرمتا رو شکونده کلی بی احترامی کرده

هنوز هیچی نشده اینطوری میکنه طبیعی نیست واقعا  

بشینید منطقی و با آرامش در مورد این موضوع حرف بزنید

یا خودتون یا برید مشاوره که چه بهتر

ببینید دلیل این حرفش چی بوده و دوست دارین حل بشه یا نه، اگه آره چه کارایی میتونین بکنین؟ چه تصمیمی باید برای آینده بگیرین؟ 

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

چیزی که عیان است ، چه حاجت......

ابرو‌ رو بذار کنار ، وقتی خودت داری میگی امروز یه چیزی میگه ، فردا یه چیز دیگه ، ابراز علاقه نمیکنه ، پس برای چی دیگه کشش میدین ؟ الان تازه اول راه هستین و‌این رفتار و داره ، وای به حال بعد ازدواج

طبق تجربه ام که،۶ تا داماد داریم میگم

روز خوش