میخوام اقدام کنم برای پسر باردار بشم الان یک سال و نیمه قرص ال دی میخورم، ۷ روز دیگه قرص این ماه تموم میشه، لطفا هر تجربه ای دارید برای پسر دار شدن بهم بگید🙏🏻🌹
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
من شنیدم چند ماه قبل اقدام باید لبنیات کامل حذف کنی برای پسر دارشدن و گوشت قرمز خوردن خوبه گرمی جات خوردن هم شما هم همسرتون قبل اقدام همسرتون قهوه بخوره نوشابه خودتون چیزای تندو نمکی بخورید قبل اقدام کلا رژیمش دو یا سه ماه قبل اقدامه
حول و حوش پنجاه تومن اینا بستگی به مرکزی داره ک انجام میدی
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.