2777
2789

سلام دوستان 

پسرمن1سال و10ماهشه ولی کم حرف میزنه

یعنی باباومامان و چیشد وچته و میخوام ونمیخوام و علی وممد و بچه ها ورفت و از1تاا10هم میشماره ولی بازم همه میگن خیلی دیرحرف زده نگرانم بنظرتون چیکارکنم؟

کسی بوده مشکل منو داشته؟؟؟

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤

سه سالگی زبون باز کردم😀

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگرانی نداره که عزیزم  یکم بیشتر با هم سن و سالاش وقت بگذرونه کم کم ازشون یاد میگیره

اخه جابی ک هستم بچه زیاد دور ورمون نیست

خودمم خیلی باهاش وقت میگزرونم ولی خب بازم کم حرف میزنه

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤

پسر من همينا هم نميگفت

تولد سه سالگي به بعد زبون باز كردن

بچه ها متفاوتند نبايد مقايسشون كرد

من رو رفتارش دقت داشتم ك مبادا چيزي بخواد و من نفهمم

چون وقتي بزرگ ميشن نتونن منظورشون رو برسونن عصبي ميشن

ولي خدا رو شكر من هواشو داشتم

اینایی که میگی واسه ۴ ساله ست نه ۱ ساله 😐

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

پسر من همينا هم نميگفت تولد سه سالگي به بعد زبون باز كردن بچه ها متفاوتند نبايد مقايسشون كرد من ر ...

اره منم با ایما واشاره بهم میگه ومتوجه میشم 

پناه بر خدا

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
براش کارتون های مخصوص سنش بزار 

البته من پکیج زبان انگلسی از6ماهگی براش میزاشتم الان بخواد نه بگه میگهno

و کلی کلمات نامفهوم دیگه میگه میگم شاید بخاطراون

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
البته من پکیج زبان انگلسی از6ماهگی براش میزاشتم الان بخواد نه بگه میگهno و کلی کلمات نامفهوم دیگه م ...

عزیزم ببخشید خندم گرفت با این حرفت😂

اخه وقتی هنوز فارسیو کامل یاد نگرفته کاش براش فیلم انگلیسی نمیزاشتی  

ولی بازم با توجه به سنش خیلی خوب حرف میزنه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
البته من پکیج زبان انگلسی از6ماهگی براش میزاشتم الان بخواد نه بگه میگهno و کلی کلمات نامفهوم دیگه م ...

احتمالا از همینه کسی این کارو میکنه که پدر و مادر هم تو خونه انگلیسی صحبت کنن 

و گوش بچه به شنیدن یه زبان دیگه عادت کنه ولی صرفا با گذاشتن یه کارتون انگلیسی نه تنها بچه دوزبانه نمیشه بلکه زبان اصلیم با تاخیر یادمیگیره چون ذهن بچه قابلیت تفکیک دو زبان از هم دیگه رو نداره

خب خودمم میدونم ک خوبه ولی بقیه همش میگن دیرحرف زده 

بچه ت مهمتره یا حرف مردم؟

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

این کار بزرگترین خیانت در حق بچه ست

چون زبان مادری یاد نگرفته یه زبان دیگه میدی بهش

نه اینو یاد میگیره نه اونو