2777
2789
تعریفاتی که ازم شده  قدت بلنده چشات قشنگه ابهت داری(حالا خیلیم مهربونم فقط یبار دعوا کردم ای ...

ای جان

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مثل تو کم پیدا میشه با این طرز فکر

اینو تقریبا همه میگن

دوست پسرمم گف مثل تو دیگه نیست و من چه خوش شانسم یکی مثل تورو دارم تو زندگیم

میگفت اولش وقتی باهات حرف زدم جذب حرفات و طرز فکرت شدم و گفتم این دختر با همه فرق داره 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

شوهرم جلو دختر خالش ک نامزد قبلیش بود ‌تو  ی چالش ک باید ب مخاطبمون ی جمله میگفتیم  ...

منم برااات ذوق کردم تصورش قشنگه

پایداریتون

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

اگه برعکسشو بخام بگم وقتی با حرفامون حس خوبی به کسی دادیم و به دلش نشسته زمانی بود که یه بار بین حرفایی که با کسی که دوسش داشتم میزدم گفتم تو مونس منی .... بین اون همه حرف این جمله رو یادش بود و روز بعد گفت خیلی حس خوبی پیدا کردم از این حرفت

بهم میگفت خدا براچند روز فرشته شو بهم داد کسی ک هم مادر باشه هم همسر هم رفیق هم دلسوز حتما فرشته ی ...

ای جان پایداریتون

هنوز باهمین؟ این دوستا نعمتن

نه گلم راهمون جدا شد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ای جان پایداریتون

جدا شدیم 

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
در دو جسم

گوشی داداشم دستمه کیبوردش پیشنهاد خودکار میده می‌ره😂 ببخشید بعدش چک نکردم چی نوشته

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
یه بار همکارم گفت اون قدر قشنگی مثل خورشیدب نمیشه مستقیم بهت نگاه کرد🥲 حالا زیادم قشنگ نیستما😅

خیلی خاص بوده حرفشون 😍

دختر مثل تو کم پیدا میشه با این طرز فکر اینو تقریبا همه میگن دوست پسرمم گف مثل تو دیگه نیست و من چ ...

پایدارباشین قشنگم

پارتنرم همیشه بهم می گفت میپرستمت و همیشه موقع حرف زدن کلی از صدام تعریف می کرد و همیشه حتی وقتی کار خیلی کوچیکی می‌تونستم انجام بدم انقدر ذوق می کرد و تعریف می کرد ازم که من غشش

ولی الان که ازدواج کردیم همه ی اونا که میگه ی طرف این که دم به دقیقه با ی ذوق خاصی میگه وای گرفتمت خیلی می‌چسبه😂😂

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃